Survivor All Star: Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση και οι... πανηγυρισμοί - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση και οι... πανηγυρισμοί - Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις όσων παρέμειναν, οι... κωλοτούμπες, το παράπονο της Ελευθερίας, ο «ανάλαφρος» Κόρο, ο «μπυροκοιλιάς» και η μάχη για την 1η ασυλία

Collage_Maker-20-Mar-2023-01-28-AM-3000
Η 11η εβδομάδα στο Survivor All Star ξεκίνησε με τους Μπλε να κερδίζουν τους Κόκκινους με 10-9 στο αγώνισμα της 1ης ασυλίας και την Νικόλ Μαυρίδη να βγαίνει για πρώτη φορά στον τάκο.

Η προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν καλή για τους Μπλε, καθώς ηττήθηκαν και στα 3 αγωνίσματα ασυλίας του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και έβγαλαν στον τάκο 5 υποψήφιους από τους οποίους τελικά αποχώρησε η Τζο Μαριδάκη. Ανάμεσα στους παίκτες που βρέθηκαν στον τάκο ήταν και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος ήταν χαρούμενος που παρέμεινε στο παιχνίδι, προβληματισμένος με την αγωνιστικότητά του και… τα έχωσε στους συμπαίκτες του που κάνουν κωλοτούμπες.

«Έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία χαίρομαι που έμεινα, από την άλλη με προβληματίζει η αγωνιστική μου εικόνα… Δεν είναι μόνο να είμαι ο χαρούμενος της καλύβας και να περνάμε ωραία, να μαγειρεύουμε και να κάνω δουλειές. Η ενόχληση στο πόδι παραμένει και αυτή η εβδομάδα για μένα είναι ένα ερωτηματικό. Θα σφίξω τα δόντια με πόνο ή χωρίς για να δείξω ποιος είμαι…».

Και στη συνέχεια δεν δίστασε να πει ότι τον ενόχλησε η τοποθέτηση της Εύης Σαλταφερίδου στο συμβούλιο που είπε ότι θα ήθελε να φύγει είτε εκείνος είτε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και όχι ο Ασημακόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Δεν μετράνε ούτε φιλίες, ούτε τίποτα εδώ πέρα… Και ξαφνικά ο Ασημακόπουλος έγινε υπερπαικταράς και τον χρειαζόμαστε. Από εκεί που ήταν τοξικός και αναμετέδιδε πληροφορίες από τον έναν παίκτη στον άλλον σαν την Μελίνα. Καθόλου κωλοτούμπες και όλα to the point. Μπράβο παιδιά!»

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crajq3coyb6h)
Κλείσιμο


Μεταξύ των υποψηφίων της προηγούμενης εβδομάδας ήταν και ο Παναγιώτης Κωνσταντίδης , ο οποίος για ακόμη μια φορά τα έβαλε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο με αφορμή τα όσα είπαν οι συμπαίκτες του στο τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης.

«Ρωτήθηκε η ομάδα μου από τον Γιώργο Λιανό ποιος παίκτης θεωρούν ότι θα ήταν καλύτερο να έφευγε για να δυναμώσει αυτή η ομάδα. Η απάντηση της Εύης ήταν ότι αν φύγω εγώ ή ο Βασάλος θα ήταν καλύτερο και ο Μπόγδανος είπε, ότι θα ήταν καλύτερο να φύγω εγώ γιατί ξέρει τι περιμένει από τον Κωνσταντίνο. Η ομάδα μου με έχει σίγουρα για τον πιο αδύναμο παίκτη και αυτό επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά. Δεν υπάρχει στήριξη από την πλευρά τους στο αγωνιστικό κομμάτι. Από την άλλη, όταν έχουν έναν άνθρωπο που είναι εδώ τρεις μήνες και έχει αποδείξει ότι μπορεί να φτάσει μέχρι εκεί πέρα. Πως γίνεται να με συγκρίνουν εμένα που είμαι εδώ μόνο έναν μήνα και δεν έχω τη δυνατότητα να παίξω τα παιχνίδια που έχει παίξει ο Κωνσταντίνος, δηλαδή τα τριπλάσια;».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-craju37ltuy9)


Για την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο την 5η φορά που βρέθηκε στον τάκο μίλησε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος: «Είμαι καλός αγωνιστικά, σωστός άνθρωπος, δίκαιος και μαχητής της ζωής», είπε και χαρακτήρισε τον εαυτό του εύκολο στόχο για τους συμπαίκτες τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crajvy54fjrd)


Το δικό της ευχαριστώ στον κόσμο που την κράτησε στο ριάλιτι επιβίωσης είπε και η Μελίνα Μεταξά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crak0a8tn7q9)


Η εβδομάδα ξεκίνησε με προμήθειες για τους Κόκκινους με την Ελευθερία Ελευθερίου να παραπονιέται ότι οι συμπαίκτες της όταν θέλησε να πάρει τον λόγο για να πει την αποψη της σχετικά με το μοίρασμα.

«Ήρθαν οι προμήθειές μας και εκεί που συζητούσαμε για το πώς θα οργανωθούμε, παίρνω τον λόγο και λέω πως καλό θα ήταν να κάνουμε και μεσημεριανό και λίγο πριν νυχτώσει δύο μερίδες για τον αυριανό μας αγώνα που είναι σημαντικός, γιατί έχει και φαγητό και ασυλία. Με γράφανε όλοι κανονικότατα, όπως γενικά συμβαίνει. Για κάποιον λόγο, όταν απευθύνω τον λόγο ή θέλω να πω την άποψή μου για κάτι, δεν μου δίνουν ποτέ τόπο και χρόνο για να πω την άποψή μου για κάτι και το έκαναν πολύ έντονα σήμερα», δήλωσε η 33χρονη τραγουδίστρια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-craka8tlzcex)


Μετά το Σπύρο Μαρτίκα που φαίνεται πως οι καρύδες του προκαλούν... αέρια, ήταν η σειρά του Γιώργου Κόρομι να νιώσει ενοχλήσεις στο στομάχι του και να χρειαστεί να... τρέξει στο δάσος.

«Εγώ το ζέσταμά μου το έχω κάνει ήδη από τα χαράματα γιατί ξύπνησα με κάποιους πόνους στο στομάχι, καταλαβαίνετε. Είπα οκ, είπα θα πάω να τσιρίσω και να δω τη θάλασσα αλλά εκεί με έπιασε άλλο. Έφερα νίκη αλλά ήταν οριακή. Είμαι έτοιμος για τον αγώνα και ανάλαφρος. Δεν με πιάνει ούτε ο Γιωρίκας. Έχει να γίνει πανικός!».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cralajw75ldt)


Την ίδια ώρα η Νικόλ είχε ξεκινήσει το μαγείρεμα, η Εύη με την Ελευθερία το είχαν ρίξει στη γυμναστική και ο Τάκης είπε να ψαρέψει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crak2xnkyx0h)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crakqtc9y6l5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crakdhznencp)


Για να περάσει η ώρα μέχρι οι δυο ομάδες να συναντηθούν στο στίβο μάχης για την 1η ασυλία της εβδομάδας, οι Μπλε διασκέδασαν μιμούμενοι πανηγυρισμούς συμπαικτών και αντιπάλων, με τη Στέλλα να βάζει στο... στόχαστρο της τον Καραγκούνια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-craklj7cq881)


Στο αγωνιστικό σκέλος για την 1η ασυλία είχαμε ντέρμπι με τους Κόκκινους να ξεκινούν δυνατά και να προηγούνται με 3-1 με τους Μπαρτζη, Σταυρούλα και Ελευθερία να φέρνουν πόντους για τους Κόκκινους και τον Αγόρου για τους Μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cralvrt70ty9)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cran2m9epna9)


Στην μάχη του Μαρτίκα με τον Ασημακόπουλο, νικητής βγήκε ο παίκτης της Μπλε ομάδας που μείωσε σε 3-2, όμως στην προσπάθεια του να πανηγυρίσει αντί να πέσει στο ποτάμι για να φύγουν οι λάσπες από πάνω του, έπεσε από ένα μικρό γκρεμό που έχουν πίσω από τους πάγκους.

«Μην ξανακάνεις τέτοια χαζά – Δεν γίνεται ρε φίλε» του είπαν οι συμπαίκτες του, όταν τον είδαν να βγαίνει από το ποτάμι, έχοντας χτυπήσει λίγο το χέρι του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cran61zsj861)


Η Στέλλα έκανε το 3-3 για τους Μαχητές, ο Βασάλος τους έβαλε σε θέση οδηγού και εκεί παρέμειναν μέχρι το 9-9 και το Flag Race!

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cranbxtbsxxl)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cranfee4ooch)


Στον τελικό αγώνα η Μαριαλένα και ο Μπόγδανος κατάφεραν να νικήσουν τους Σταυρούλα και Σάκη, για το 10-9, με τους Μπλε να μπαίνουν με το δεξί στην 11η εβδομάδα του Survivor All Star και τους Κόκκινους να οδηγούνται στην κάλπη για να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-craoaxolnf4x)


Στο Συμβούλιο του νησιού και πριν την ψηφοφορία των Κόκκινων ο Τάκης Καραγκούνιας φρόντισε να ανεβάσει την ένταση και να έρθει σε αντιπαράθεση με τον Νίκο Μπαρτζη.

«Με πειράζει ο Νίκος που έχει έπαρση. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ παίζω και το χαίρομαι και θέλω να κερδίζει η ομάδα μου κι ας χάνω εγώ, αυτός θέλει να κερδίζει αυτός κι ας χάνει η ομάδα του», ανέφερε ο 50χρονος μισθοφόρος και πρόσθεσε πως είναι περήφανος που είναι στο παιχνίδι και όταν φτάσει ο Νίκος στην ηλικία του θα είναι με κοιλιά σε κάποιο καφενείο και θα πίνει τσίπουρα, με τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας να του απαντάει πως δεν το κρύβει ότι αυτό είναι το όνειρό του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-craplo5dd321)


«Εγώ το έχω πει: Όνειρό μου να πίνω τσίπουρα και να έχω μπυροκοιλιά», παραδέχθηκε ο Μπάρτζης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crapotpo7i8h)


Στην ψηφοφορία πρωταγωνίστησαν η Ελευθερία Ελευθερίου (3), ο Σπύρος Μαρτίκας (3) κι η Νικολέτα Μαυρίδη (4), με το πρώτο του τάκου να κρίνεται στη μια ψήφο. Έτσι πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα για πρώτη φορά στο παιχνίδι φέτος βγήκε η Νικολέτα, λόγω της μειωμένης αγωνιστικότητας της, όπως είπε η ομάδα της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-craptdew7yd5)


«Ομολογουμένως το περίμενα και δεν έχω βρει τα πατήματά μου. Δεν είμαι η πιο αδύναμη παίκτρια της κόκκινης ομάδας… αλλά το περίμενα» ανέφερε μεταξύ άλλων η Νικολέτα, ενώ το δικό τους σχόλιο για το γεγονός ότι λίγο έλειψε να βρεθούν στον τάκο έκαναν τόσο ο Σπύρος Μαρτίκας, όσο και η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία ένιωθε υποψήφια χωρίς να είναι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crapwugm5vdd)





Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική συμφωνία για την εξαγορά της Credit Suisse από τη UBS έναντι 3,2 δισ. δολαρίων

Σεισμός στην Τουρκία: Βίντεο από το εσωτερικό κτιρίων που κατέρρευσαν δείχνει τι είδαν οι άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα

Θεσσαλονίκη: Πατέρας κλειδώθηκε στο ΙΧ με τα δύο ανήλικα παιδιά του και άνοιξε φιάλες υγραερίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης