Γιάννης Μόρτζος: To παράπονό του για τη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»

Γιάννης Μόρτζος: To παράπονό του για τη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»

«Προσπάθησα να έρθω σε επαφή με τον Αλέξανδρο Ρήγα» πρόσθεσε ο ηθοποιός

mortzos-giannis-3232
Ο Γιάννης Μόρτζος παραχώρησε πρόσφατα μία συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» και το απότομο φινάλε της.

Σε ερώτηση γιατί σταμάτησε το σίριαλ, παρότι αγαπήθηκε από το κοινό, ο Γιάννης Μόρτζος απάντησε: «Η σειρά αυτή έδειξε πραγματικά ότι θα γινόταν μεγάλη επιτυχία! Από την αρχή ήμουν σίγουρος γι’ αυτό το πράγμα, αλλά διεκόπη ξαφνικά. Θέλω να εκφράσω το παράπονο μου, γιατί από τη στιγμή που διεκόπη και προσπάθησα να έρθω σε επαφή με τον Αλέξανδρο Ρήγα γι’ αυτό το θέμα, δεν πήρα ποτέ απάντηση. Δεν μου είπε τίποτα και αυτό το έχω παράπονο. Έχω να τον δω από τότε», προσθέτοντας ότι θα ήθελε πολύ να γυριστεί ξανά η σειρά.

ti-psyxi-tha-paradoseis-mori
Η κωμική σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται τον Οκτώβριο του 2000 με σκοπό να ολοκληρωθεί σε 30 επεισόδια, ωστόσο η παραγωγή της σταμάτησε στο 7ο επεισόδιο
Ο ηθοποιός απάντησε και για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, ότι στα γυρίσματα, ο Αλέξανδρος Ρήγας είχε μιλήσει άσχημα στην πρωταγωνίστρια Χρύσα Ρώπα: «Όχι για να είμαι ειλικρινής, δεν άκουσα κανένα βρίσιμο. Η αντίληψή μου πήρε μόνο κάποια στιγμή ότι κάτι συνέβαινε και υπέθεσα ότι υπήρξαν κάποιες συγκρούσεις. Τι ακριβώς συνέβη δεν ξέρω. Το μόνο που διαπίστωνα ήταν ότι πήγαινα στο γύρισμα στις 10 το βράδυ και ξεκινούσαμε στις 6 το πρωί» συμπλήρωσε.

Φωτογραφία: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Λυγίζει πατέρας 23χρονου αγνοούμενου: «Μην έρθεις την ώρα που σου είπα, θα σε πάρω εγώ»

Η «κατάρα» των Τεμπών - Από τους 6 φιλάθλους του ΠΑΟΚ και τους 21 μαθητές στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων

Πέθανε ο Στιβ Μακέι των θρυλικών Pulp σε ηλικία 56 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης