Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι μία από τους δεκάδες καλλιτέχνες που από το πρωί, δημοσιεύουν μηνύματα θλίψης και συμπαράστασης, για την τραγωδία στα Τέμπη.
Η γνωστή ερμηνεύτρια, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα story σε μαύρο φόντο, στο οποίο έγραψε:
«Η σκέψη μας στα Τέμπη, στις ψυχές που χάθηκαν, στις οικογένειές τους, στους τραυματίες. Να πούμε καλή δύναμη και κουράγιο είναι λίγο. Ας ευχηθούμε να μην ξαναζήσουμε τέτοιες τραγωδίες».
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»