Το βράδυ του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασαν μερικά λεπτά μαζί στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται η τραγουδίστρια, σε μία από τις πιο τρυφερές κοινές τους εμφανίσεις.
Μέσα από την εκπομπή «Γεια σου» η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε, ότι δεν είναι τυχαίο το τραγούδι που επέλεξε η Δέσποινα Βανδή επέλεξε να αφιερώσει στον Βασίλη Μπισμπίκη.
Η παρουσιάστρια, η οποία έχει φιλική σχέση με τη Δέσποινα Βανδή ήξερε την πραγματική ιστορία πίσω από το κομμάτι που είπε η τραγουδίστρια, είπε:
«Το “Ένα τσιγάρο διαδρομή” είναι το τραγούδι τους. Είναι το τραγούδι που έγραφε όταν ερωτευόντουσαν. Το λέει και ο στίχος, είναι τρομερό».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας