Τομ Μπρέιντι: Θέλει τα παιδιά του να «αποτύχουν» στη ζωή τους για να... μάθουν καλύτερα τον εαυτό τους

Τομ Μπρέιντι: Θέλει τα παιδιά του να «αποτύχουν» στη ζωή τους για να... μάθουν καλύτερα τον εαυτό τους

«Η ζωή δεν είναι απλώς μια ομαλή, ήρεμη ευθεία, πρέπει να αναπτύξουμε ανθεκτικότητα σε κάποια πράγματα» τους εξήγησε

tom-brady-kids
Αν και οι περισσότεροι γονείς τείνουν να γίνονται υπερπροστατευτικοί, προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι τα παιδιά τους θα είναι ασφαλή κι ευτυχισμένα, ο Τομ Μπρέιντι μάλλον δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Ο 45χρονος πρώην σύζυγος της Ζιζέλ Μπούντχεν θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση στη ζωή κάποιου να «φάει τα μούτρα του», για να μπορέσει να γνωρίσει έτσι, τον εαυτό του καλύτερα.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στο podcast «Let's go», ο ίδιος συμβουλεύει τα παιδιά του να «αποτύχουν» για να εξερευνήσουν τα όριά τους.

«Δεν θέλω τα παιδιά μου να είναι σωστά στα πάντα. Θέλω να αποτύχουν στη ζωή τους, γιατί θέλω να δω από τι είναι φτιαγμένα, να δω τι θα συμβεί αν αποτύχουν, πώς θα αντιδράσουν, σε τι θα κάνουν λάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Η ζωή δεν είναι απλώς μια ομαλή, ήρεμη ευθεία. Πρέπει λοιπόν, να αναπτύξουμε ανθεκτικότητα σε κάποια πράγματα».

Κλείσιμο
Ο παίκτης των «Tampa Bay Buccaneers» έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τη 10χρονη Βίβιαν και τον 13χρονο Μπέντζαμιν με την πρώην σύζυγό του και διάσημο μοντέλο, Ζιζέλ Μπούντχεν. Οι δυο τους μοιράζονται από κοινού την επιμέλειά τους. Έχει ακόμα έναν γιο, τον 15χρονο Τζακ με την πρώην σύντροφό του, Μπρίτζετ Μοϊνάχαν.


Εξήγησε μάλιστα, πως προσπαθεί σε μεγάλο βαθμό να τους περνάει τα δικά του μηνύματα, μέσα από τις εμπειρίες που έχει ζήσει και να τα κάνει να διαμορφώσουν μια δυνατή προσωπικότητα.

«Στη ζωή μπορεί να δοκιμάσεις πολλά πράγματα και να αποτύχεις. Είναι μέρος της ζωής. Δοκιμάζουμε πράγματα, πιέζουμε πραγματικά τους εαυτούς μας καμιά φορά να τα δοκιμάσουμε και πραγματικά, ίσως κάποιες φορές δεν πάνε όπως τα θέλουμε», εξήγησε.

«Τι κάνεις τότε; Σε νοιάζει λιγότερο; Σε νοιάζει περισσότερο; Ή μήπως παίρνεις αυτή την εμπειρία έτσι όπως εξελίχθηκε και προσπαθείς να μάθεις από αυτή, να αναπτυχθείς και να βρεις αυτή την αντοχή που όλοι θέλουμε να διδάξουμε στα παιδιά μας;», πρόσθεσε ο Τομ Μπρέιντι.

Όταν ρωτήθηκε για να το αν πιστεύει ότι τα παιδιά του φοβούνται να αποτύχουν, ανέφερε πως αυτό είναι κάτι που ο κάθε άνθρωπος φοβάται. «Νομίζω πως φυσικά, είναι δύσκολο για όλους στην κοινωνία μας να νιώθουν πως μπορεί να αποτύχουν ή να πουν το λάθος πράγμα. Υπάρχουν σοβαρές επιπτώσεις, ακόμα και στο να παραδεχτείς ότι απέτυχες», απάντησε.


Πρόσθεσε επίσης, πως σε αντίθεση με το Super Bowl, δεν βλέπει τη ζωή του σαν ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσει, αλλά μια «επιχείρηση ανθρώπων και σχέσεων». «Η ζωή μου είναι πολύ πλούσια, λόγω των καταπληκτικών ανθρώπων που έχω σε αυτή και με στηρίζουν, με βοηθούν να πραγματοποιώ τα όνειρά μου και βρίσκονται με κάθε τρόπο στο πλευρό μου ξανά και ξανά», δήλωσε.

Κλείνοντας, ανέφερε πως μοναδικός του στόχος αυτή τη στιγμή είναι να ετοιμάσει δύο ανθρώπους έτοιμους να βγουν στην κοινωνία, να ζήσουν και να είναι για αυτούς πρότυπο.

«Προσπαθώ να είμαι καλός γονιός, να είμαι παρών, να είμαι το πρότυπο για τα παιδιά μου. Δεν με νοιάζει αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Με νοιάζει να κάνουν πάντα το καλύτερο που μπορούν, να προσπαθούν. Τότε, θα είμαι περήφανος», κατέληξε.



Φωτογραφία: SplashNews.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης