Η Αννίτα Πάνια παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό OK!, με αφορμή τη νέα εκπομπή που θα συμπαρουσιάζει με τον Ηλία Ψινάκη.
Η γνωστή παρουσιάστρια, παραδέχτηκε πως στο παρελθόν επηρεαζόταν σε μεγάλο βαθμό τα νούμερα τηλεθέασης και πως θεωρούσε το 38% αποτυχία.
Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Εννοείται ότι κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης. Επειδή έχω ζήσει από το ξεκίνημά μου κιόλας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, με στοίχειωσαν κιόλας. Το τοπίο πια έχει αλλάξει τελείως, το ξέρουμε όλοι. Τα μονοψήφια πια δεν κάνουν εντύπωση. Παλιά δεν θα υπήρχες στον χάρτη. Στα Παρατράγουδα και το Κουφέτο, αν έκανα κάτω από 40% δεν πήγαινα ούτε στο περίπτερο από ντροπή, γινόμουν κουρέλι, δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Στο 38% υπέφερα. Όταν πέρασα τη φάση με τα χαμηλά νούμερα, την είδα αλλιώς, σταμάτησα να έχω κόλλημα. Σήμερα οι μεγαλύτερες επιτυχίες, όπως το Maestro, φτάνουν το 30%».
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race