Τζούλιαν Μουρ: «Τα κόκκινα μαλλιά μου με έκαναν να νιώθω στο περιθώριο»

Τζούλιαν Μουρ: «Τα κόκκινα μαλλιά μου με έκαναν να νιώθω στο περιθώριο»

«Κάποιος στην κινηματογραφική βιομηχανία μου είπε "πρέπει να προσπαθήσεις να δείχνεις πιο όμορφη" » αναφέρει

julianne_moore
Η Τζούλιαν Μουρ είναι γνωστή πλέον, για τα κόκκινα μαλλιά της, όμως η ίδια παραδέχτηκε πως ποτέ δεν ένιωσε άνετα με αυτά.

Μιλώντας στους Times, η σταρ εξομολογήθηκε πως αν και το ιδιαίτερο χρώμα των μαλλιών της θα έπρεπε να την κάνει να νιώθει μοναδική, ίσχυε το αντίθετο για πολλά χρόνια.

«Καθώς μεγάλωνα, τα κόκκινα μαλλιά μου με έκαναν να νιώθω στο περιθώριο. Οι άνθρωποι με κόκκινα μαλλιά είναι το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού. Κανείς δεν θέλει να νιώθει ότι είναι μειονότητα, ειδικά ως μικρό παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, με το πέρασμα των χρόνων, κατάλαβε ότι αποτελούν πλεονέκτημά της και πως την κάνουν να ξεχωρίζει. «Τώρα νιώθω ότι τα κόκκινα μαλλιά και οι φακίδες μου είναι η ταυτότητά μου. Αλλά υπάρχει ακόμα ένα κομμάτι μου που θα προτιμούσε να είναι μια μαυρισμένη ξανθιά», παραδέχτηκε.

Κλείσιμο
Εξήγησε μάλιστα, πως αρκετές φορές στο παρελθόν, είχε ακούσει μερικές «απαράδεκτες» συμβουλές σχετικά με την εμφάνισή της, από ανθρώπους στην κινηματογραφική βιομηχανία.

«Κάποιος στην κινηματογραφική βιομηχανία μου είπε "πρέπει να προσπαθήσεις να δείχνεις πιο όμορφη" κι εγώ σκεφτόμουν πως "δεν ξέρω αν μπορώ". Προφανώς, η βιομηχανία αφορά και την εξωτερική μας εμφάνιση, αλλά η ομορφιά και η γοητεία είναι έννοιες υποκειμενικές», καταλήγει.



Ειδήσεις σήμερα:

Πέντε βασιλείς στην κηδεία Κωνσταντίνου - Παρών και ο Πικραμμένος

Αθώωσαν τον αστυνομικό, «παραίτησαν» τις διευθύντριες των φυλακών Κύπρου

Η βίλα - παλάτι του Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι και η πώλησή της σε Βούλγαρο καναλάρχη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης