Τζούλιαν Μουρ: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να νοιάζεται λιγότερο για την εικόνα του από εμένα»

Τζούλιαν Μουρ: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να νοιάζεται λιγότερο για την εικόνα του από εμένα»

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός μίλησε για την εμφάνισή της με το πέρασμα των χρόνων και δήλωσε πως υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα που την απασχολούν πλέον

Σχεδιο_χωρις_τιτλο_-_2022-07-25T130004_880
Η Τζούλιαν Μουρ μπορεί να έχει συμπληρώσει 61 χρόνια, όμως νιώθει καλύτερα από ποτέ και δεν ανησυχεί καθόλου για την εικόνα της.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στους Sunday Times και δήλωσε πως έχει μάθει να αδιαφορεί πλέον, για πράγματα που κατά τη γνώμη της, δεν έχουν σημασία.

Όπως ανέφερε, η σταρ δεν ενδιαφέρεται αν η επιδερμίδα της είναι το ίδιο λαμπερή με χθες. «Πιστεύω πως αυτό συμβαίνει, γιατί όσο μεγαλώνεις, τόσο περισσότερο ενδιαφέρεσαι για την οικογένειά σου, τις σχέσεις σου και τη δουλειά σου. Αποκτάς μυωπία σε αυτό το θέμα, δεν καταλαβαίνεις ότι με τα χρόνια "ξεθωριάζεις"», εξήγησε η ηθοποιός.


Όπως ανέφερε στη συνέχεια, με το πέρασμα των χρόνων, η ίδια αδιαφορεί όλο και περισσότερο για το πώς δείχνει εμφανισιακά. Τόνισε μάλιστα, πως μέχρι στιγμής δεν έχει γνωρίσει άλλο άνθρωπο σαν εκείνη, ιδιαίτερα γυναίκες. «Δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που θα μπορούσε να νοιάζεται λιγότερο από εμένα. Αδιαφορώ», αναφέρει.


Εξήγησε μάλιστα, πως αυτή η συνειδητοποίηση για τα χρόνια που περνάνε και το τι είναι τελικά, σημαντικό στη ζωή, έδωσαν στη Τζούλιαν Μουρ την αγάπη που χρειαζόταν για τον εαυτό της. «Όσο μεγάλωνα στις ΗΠΑ, ένιωθα πως κανείς άλλος δεν είχε φακίδες. Ήθελα να δείχνω όπως και κάθε άλλο παιδί στην Αμερική, μισούσα το γεγονός ότι δεν μπορούσα να πάω στην παραλία ή ότι έπρεπε να φοράω μακριά μανίκια, λόγω του λευκού μου δέρματος. Αυτό το πράγμα έμεινε μέσα μου για καιρό», δήλωσε η ηθοποιός.

Κλείσιμο
Σταδιακά ξεκίνησε να αγαπάει πραγματικά το παρουσιαστικό της κι έπαψαν να την ενοχλούν οι φακίδες και τα κόκκινα μαλλιά της. «Είναι δύσκολο να συμφιλιωθείς γρήγορα με αυτό που πραγματικά είσαι. Ακόμα και σήμερα ξυπνάει μέσα μου εκείνο το παιδί που με κατηγορούσε για τα πάντα. Ακόμα βλέπω γυναίκες με ξώπλατο φόρεμα, χωρίς φακίδες και σκέφτομαι πόσο λατρεύω αυτή την εικόνα», παραδέχτηκε κλείνοντας, τονίζοντας πως όλοι μπορούμε να έχουμε μια κακή στιγμή ή μια ανασφάλεια με τον εαυτό μας.




Ειδήσεις σήμερα:

Ο Έλον Μασκ διαψεύδει ότι «πήγε» με τη γυναίκα του συνιδρυτή της Google - «Έχω αιώνες να κάνω σεξ»

Ασύλληπτο τροχαίο στη Λάρισα - Στο νοσοκομείο ζευγάρι με δύο μικρά παιδιά

Ο Ρίσι Σούνακ αναγορεύει την Κίνα στη «μεγαλύτερη μακροπρόθεσμη απειλή» για τη Βρετανία 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης