Λιάγκας για Drag Queen Rawbee: «Λάθος που είπε ότι άνθρωποι με διαφορετική άποψη δεν είναι ικανοί να γίνουν γονείς»

Λιάγκας για Drag Queen Rawbee: «Λάθος που είπε ότι άνθρωποι με διαφορετική άποψη δεν είναι ικανοί να γίνουν γονείς»

«Οι περισσότεροι πιθανόν να έχουν διαφορετική άποψη, να έχουν την άποψη της Κατερίνας Λάσπα» σημείωσε ο παρουσιαστής

Liagas-DRAG
Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις της Drag Queen Rawbee, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με την εκδήλωση που διοργανώθηκε, με τις Drag Queens να διαβάζουν παραμύθια σε μικρά παιδιά.

«Αυτό όμως το λάθος που έκανε -και με μεγάλη αγάπη το λέω και ας μου το επιτρέψει- είναι αυτό που είπε ότι οι άνθρωποι έχουν μία διαφορετική άποψη δεν είναι ικανοί να γίνουν γονείς» σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας παρακολουθώντας τις δηλώσεις.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής σημείωσε: «Πρέπει να πω στην αγαπημένη την Rawbee ότι οι περισσότεροι άνθρωποι – εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς- οι περισσότεροι άνθρωποι πιθανόν να έχουν διαφορετική άποψη, να έχουν ας πούμε την άποψη της Κατερίνας Λάσπα που αντέδρασε. Δεν σημαίνει πως αν έχεις διαφορετική άποψη, ανοίγουμε έναν Καιάδα και σε πετάμε μέσα» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cphjvdxrb7w9)
Κλείσιμο

Η τοποθέτηση της Κατερίνας Λάσπα 
Η Κατερίνα Λάσπα τοποθετήθηκε σχετικά με τις drag queens που διάβασαν παραμύθια σε μικρά παιδιά στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η Γενική Γραμματέας Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σχολίασε την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε παιδικό σταθμό, με πρωτοβουλία του «Thessaloniki Pride» και των «Οικογενειών με Ουράνιο Τόξο».

Το παραμύθι που διαβάστηκε στα παιδιά ήταν το «Η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα». Η Κατερίνα Λάσπα είχε σχολιάσει την εκδήλωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε story της έγραψε: «Σήμερα Drag Queens θα διαβάσουν παραμύθια σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού της Θεσσαλονίκης. Αθλιότητα. Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει στον εαυτό του. Κανένας όμως, δεν έχει το δικαίωμα με πλάγιο τρόπο να επιβάλει τέτοια πρότυπα σε παιδάκια».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Ειδήσεις σήμερα:

Σε σοβαρή κατάσταση ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ - Η προφητική ανάρτηση

Οι Παπανδρέου ξανάρχονται αλλά σε άλλους ρόλους...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης