Τζέρεμι Ρένερ: Σε σοβαρή κατάσταση ο ηθοποιός - Η προφητική ανάρτηση

Τζέρεμι Ρένερ: Σε σοβαρή κατάσταση ο ηθοποιός - Η προφητική ανάρτηση

«Έχω τόσο μεγάλο σεβασμό στη Μητέρα Γη και τη Μητέρα Φύση. Περιμένω να χάσω τη μάχη, αλλά πάντα θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό», είχε γράψει –Τραυματίστηκε καθαρίζοντας τα χιόνια στο σπίτι του

jeremy_renner_atixima_xr
Ο Τζέρεμι Ρένερ εξακολουθεί να βρίσκεται σε «κρίσιμη αλλά σταθερή» κατάσταση, καθώς τραυματίστηκε ενώ καθάριζε το χιόνι με ένα από τα εκχιονιστικά μηχανήματα στο σπίτι του στο ράντσο του μεταξύ του Ρίνο και της λίμνης Τάχο. Η κατάστασή του είναι εξαιρετικά δύσκολη και η οικογένειά του ξαγρύπνησε στο πλευρό του. Ο 51χρονος σταρ της Marvel μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο την Κυριακή.

Ο Ρένερ, ο οποίος έχει μια εννιάχρονη κόρη την Άβα με την πρώην σύζυγό του Sonni Pacheco, διαθέτει έναν αριθμό εκχιονιστικών μηχανημάτων που χρησιμοποιεί για να καθαρίζει τη μεγάλη είσοδο του σπιτιού του, καθώς και δρόμους και μονοπάτια στην περιοχή. Ο ηθοποιός του Hawkeye είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συχνά κάνει αναρτήσεις για τις ακραίες καιρικές συνθήκες που πλήττουν την περιοχή όπου μένει.



Ο ατζέντης του δεν αποκάλυψε πώς κατάφερε να τραυματιστεί τόσο άσχημα, ανακοινώνοντας μόνο πως το «ατύχημα σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του εκχιονισμού», προσθέτοντας ότι ο ηθοποιός λαμβάνει «εξαιρετική ιατρική φροντίδα» και η οικογένειά του βρίσκεται στο πλευρό του. Είναι «σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση», δήλωσε ο εκπρόσωπός του.

Το πρωί της Κυριακής, το γραφείο του σερίφη της κομητείας Washoe κοντά στο Ρίνο κλήθηκε στο ράντσο του Ρένερ.

Κλείσιμο
Το ατύχημα συνέβη καθώς έπεσε ένα μέτρο χιόνι τη νύχτα μεταξύ παραμονής και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Σφοδρή χειμερινή καταιγίδα σφυροκόπησε και πάλι την περιοχή, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι.

Ο Ρένερ έγραψε στο Twitter για την τεράστια ποσότητα χιονιού στο ράντσο του στις ΗΠΑ τον Δεκέμβριο: «Η χιονόπτωση στη λίμνη Τάχο δεν είναι αστείο».



Το ράντσο του χολιγουντιανού ηθοποιού βρίσκεται σε μια απομονωμένη ορεινή περιοχή και το χιόνι έχει σκεπάσει τα αυτοκίνητά του και φτάνει ακόμη και στα παράθυρα του πρώτου ορόφου.

Οι θαυμαστές του δήλωσαν ότι προσεύχονται για εκείνον και στέλνουν ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον Χοκάι και τον βλέπουμε στις ταινίες The Avengers και Captain America, έχει σπίτι πάνω από τη λίμνη Τάχο στην οροσειρά Σιέρα Νεβάδα κοντά στο Mt. Rose-Ski Tahoe στην κομητεία Washoe εδώ και αρκετά χρόνια.

Η είδηση του τραυματισμού του Ρένερ ήρθε την ώρα που δεκάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε πολλές περιοχές των ΗΠΑ εξαιτίας της σφοδρής χιονοθύελλας.



Η αρκτική έκρηξη συνοδεύτηκε από ισχυρούς ανέμους και χιόνι, παγιδεύοντας ορισμένους κατοίκους μέσα στα σπίτια τους και διακόπτοντας την ηλεκτροδότηση σε δεκάδες χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram τον περασμένο Δεκέμβριο, ο ηθοποιός φαινόταν να απολαμβάνει την οδήγηση του εκχιονιστικού μηχανήματος.

Η προφητική ανάρτηση
«Έχω τόσο μεγάλο σεβασμό στη Μητέρα Γη και τη Μητέρα Φύση ... Περιμένω να χάσω τη μάχη, αλλά πάντα θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό», έγραψε.



Αρκετές άλλες φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον δείχνουν να απολαμβάνει την οδήγηση βαρέων μηχανημάτων, από εκχιονιστικά μηχανήματα σε ερπύστριες μέχρι τεράστια εκχιονιστικά μηχανήματα και άλλα οχήματα για τις ακραίες χειμερινές καιρικές συνθήκες.

Στο παρελθόν ο Ρένερ έχει επίσης μιλήσει ανοιχτά για το πώς συχνά περνάει χρόνο σε συνεργασία με τα τοπικά πυροσβεστικά τμήματα, βοηθώντας τις ομάδες τους, ενώ έχει αγοράσει ακόμη και ένα εφεδρικό πυροσβεστικό όχημα.

«Συνεργάζομαι με τα πυροσβεστικά τμήματα εκεί πάνω και είναι αρκετά φοβεροί. Με διδάσκουν και με βοηθούν, και πρέπει ακόμα να περάσω μερικές ακόμα ώρες μαζί τους».


Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρό μωρό στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια - Το πέταξε η μητέρα!

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Τζέρεμι Ρένερ - Τραυματίστηκε καθαρίζοντας τα χιόνια

Τι ξέρει (και μας κρύβει) η Κίνα - Συναγερμός ξανά για τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης