Κέιτ Γουίνσλετ: Οι γυναίκες στα 40 τους είναι πιο δυναμικές και πιο σέξι

Κέιτ Γουίνσλετ: Οι γυναίκες στα 40 τους είναι πιο δυναμικές και πιο σέξι

«Όταν οι γυναίκες μπαίνουν στα 40 σκέφτονται πως είναι η αρχή της παρακμής, αποφάσισα να μην το δω έτσι» δήλωσε η ηθοποιός κι έστειλε ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες

Κέιτ Γουίνσλετ: Οι γυναίκες στα 40 τους είναι πιο δυναμικές και πιο σέξι
Η Κέιτ Γουίνσλετ έδωσε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης και εξήγησε πώς έμαθε να αποδέχεται τον εαυτό της μετά τα 40, ενώ τόνισε πως πρέπει κάθε γυναίκα να κάνει το ίδιο.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε στο podcast του BBC «Woman's Hour» και ανέφερε αρχικά, πως τα πράγματα αλλάζουν κατά πολύ όσο κανείς μεγαλώνει.



«Είμαι 47 κι υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν είναι όπως θα τα ήθελες. Αλλά έτσι είναι τα πράγματα, σωστά;», είπε αρχικά.

«Πιστεύω πως όταν οι γυναίκες μπαίνουν στα 40, ειδικά στα 45 και σκέφτονται πως αυτή είναι η αρχή της παρακμής. Κάποιες καταστάσεις αλλάζουν και ξεθωριάζουν και πηγαίνουν σε κατευθύνσεις που δεν θα ήθελαν να πάνε. Κι αποφάσισα πως όχι, δεν θα γίνω έτσι», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Κέιτ Γουίνσλετ.


Τόνισε μάλιστα, πως μετά τα 40 της μια γυναίκα θα έπρεπε να νιώθει πιο σίγουρη για τον εαυτό της, δεδομένου ότι έχει κερδίσει ορισμένες εμπειρίες.

«Έχουμε γίνει περισσότερο "γυναίκες" στα 40 μας, είμαστε πιο δυναμικές, πιο σέξι. Είμαστε περισσότερο ο εαυτός μας, έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για όσα σκεφτόμαστε και να μην φοβόμαστε τι σκέφτονται οι άλλοι για εμάς, να μην μας νοιάζει τόσο πολύ πώς είναι η εμφάνισή μας. Πιστεύω ότι είναι εκπληκτικό αυτό. Πάμε κορίτσια, ας αποκτήσουμε τη δύναμή μας. Γιατί όχι; Η ζωή είναι μικρή», σημείωσε.

Κλείσιμο

Τέλος, αναφορικά με τον ρόλο της στο «Mare of Easttown», όπου ζήτησε να παίξει χωρίς το παραμικρό ρετούς ή photoshop γενικότερα, δήλωσε άκουσε διάφορες κριτικές, όμως αυτό την έκανε να πεισμώσει ακόμα παραπάνω.

Κέιτ Γουίνσλετ: Οι γυναίκες στα 40 τους είναι πιο δυναμικές και πιο σέξι


«Ποτέ δεν θα γινόταν τόσος ντόρος για την εμφάνιση ενός άνδρα ηθοποιού. Έπαιξα με μακιγιάζ και όταν ήρθε η στιγμή να κάνω το 'I am Ruth' που ήταν η επόμενη δουλειά μου μετά το 'Mare of Easttown' σκέφτηκα πως έχω μόνο μια επιλογή πλέον, και αυτό ήταν να πάω ένα βήμα παραπέρα και να εμφανιστώ χωρίς μακιγιάζ και με μαλλιά σε κότσο όπως κάνω κάθε μέρα στη ζωή μου», δήλωσε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης