Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Δεν πήγε στην εκπομπή της Μπακοδήμου γιατί δεν την προανήγγειλαν στα social media

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Δεν πήγε στην εκπομπή της Μπακοδήμου γιατί δεν την προανήγγειλαν στα social media

«Είναι σαν να αυτοπροσκαλούμαι κάπου, οπότε πάμε για καφέ» είπε - «Απαράδεκτο» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα

papadopoyloy_mpakodimoy
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποφάσισε να μην εμφανιστεί στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γεια σου», που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το μεσημέρι της Κυριακής 4/12.

Η ίδια εξήγησε τον λόγο μέσα από Instagram Story, λέγοντας ότι:

«Ήταν να εμφανιστώ στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, δεν θα εμφανιστώ όμως γιατί μετά από 8 μήνες – που με παρακαλούν όλες οι εκπομπές να εμφανιστώ και δεν έχω βγει πουθενά- από προσωπική μου πρωτοβουλία, σήμερα προανήγγειλα πως θα βρίσκομαι στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, χωρίς όμως εκείνοι να έχουν κάνει το σχετικό story και μια αναφορά στο πρόσωπό μου, μέσω των social media. Οπότε θεώρησα κι εγώ ότι δεν είμαι σημαντική για εκείνους και δεν είναι καθόλου τιμητικό να βρεθώ κάπου που δεν με έχουν προαναγγείλει , είναι σαν να αυτοπροσκαλούμαι κάπου, οπότε πάμε για καφέ…

Μόνοι τους με κάλεσαν και δεν τους κάλεσα εγώ, θέλανε να με έχουν εκεί κοντά τους, οπότε ο κατάλληλος και αντίστοιχος σεβασμός απαιτείται. Είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι για να με σέβονται, θεωρώ πως δεν με σεβάστηκαν, δεν χρειάζεται να παρευρεθώ κοντά τους».

Τις δηλώσεις της πρώην παίκτριας του «My Style Rocks» σχολίασε μέσα από την εκπομπή της «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Εμείς μπορεί να κάνουμε ένα τρέιλερ από την προηγούμενη μέρα και να προαναγγείλουμε τον καλεσμένο, μπορεί όμως και να μην το κάνουμε. Συνήθως οι καλεσμένοι το κάνουν από μόνοι τους. Έχει τύχει και εγώ να πάω σε εκπομπή και να κάνω και εγώ το βίντεό μου για τους followers να με δουν στην εκπομπή.

Δεν είναι δεδομένο ότι τους καλεσμένους σώνει και καλά μια εκπομπή πρέπει να τους προαναγγείλει. Για να φτάσεις στο σημείο να ακυρώσεις το θεωρώ απαράδεκτο. Για τον καλεσμένο. Γιατί η εκπομπή έχει επενδύσει πάνω σου» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cotpj3y9wkxl)



Ειδήσεις σήμερα

Προμήθειες 1,2 δισ. ευρώ εισπράττουν κάθε χρόνο οι τράπεζες - Πώς να τις αποφύγετε

€300.000 σε λογαριασμούς και €350.000 σε μετρητά δείχνουν μαύρο χρήμα στην «Κιβωτό»

O businessman και η δημοσιογράφος: Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος παντρεύτηκε τη Λίνα Δρούγκα



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης