Κωνσταντίνος Καζάκος: Ο Μανούσος Μανουσάκης είναι «μάστορας» και αγαπάει πολύ τους ηθοποιούς του

Κωνσταντίνος Καζάκος: Ο Μανούσος Μανουσάκης είναι «μάστορας» και αγαπάει πολύ τους ηθοποιούς του

Ο ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με τον γνωστό σκηνοθέτη, ενώ αναφέρθηκε επίσης στα παιδιά του, Τζένη και Ιάσονα

konstantinos_kazakos
Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε για την κόρη του, Τζένη Καζάκου, τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στον Μανούσο Μανουσάκη.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» κι αρχικά, μίλησε για την πορεία της κόρης του στην υποκριτική.

«Για την κόρη μου δεν αγχώνομαι καθόλου, πιστεύω ότι τα πάει πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος, όταν τη βλέπω», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, της δίνει τα «φώτα» του, όταν χρειάζεται, όμως δεν θέλει να νιώθει πως παρεμβαίνει στη ζωή της.

«Εάν μου ζητήσει βοήθεια ή συμβουλή, εννοείται ότι θα τη βοηθήσω, αλλά δεν είμαι καθόλου παρεμβατικός. Επειδή κάνουμε την ίδια δουλειά, συζητάμε τα πάντα. Είμαι πολύ διακριτικός όμως και δεν θα επέμβω στις αποφάσεις της», δήλωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coh1zklqj1o1)
Κλείσιμο

Αναφορικά με τον γιο του, Ιάσονα, δήλωσε πως αν και είναι πολύ μικρός, μάλλον θα ασχοληθεί μελλοντικά με τον χώρο της μουσικής. «Έχει καλό αυτί, καλή φωνή και ό,τι ακούσει, το παίζει στο πιάνο», είπε.

Για το πώς είναι σαν πατέρας, δήλωσε: «Πάντα θα ανησυχώ ως γονιός. Εάν ο γιος μου μου έλεγε ότι θέλει μηχανή, δεν θα του έλεγα όχι, αλλά θα του εξηγούσα όλους τους κινδύνους. Μέσα μου βέβαια θα με ενοχλούσε».

Τέλος, μίλησε για τον Μανούσο Μανουσάκη, τον οποίο θεωρεί «μάστορα» στο είδος του. «Είναι μάστορας. Στο "Κόκκινο Ποτάμι" περνάει όλο το ιστορικό background, όσα είχαν συμβεί τότε, αλλά το περνάει μέσα από μια ερωτική ιστορία, οπότε είναι πιο εύπεπτο. Είναι σκηνοθέτης που αγαπάει πολύ τους ηθοποιούς του και αυτό χρειαζόμαστε εμείς. Ξέρει τη δουλειά του, αλλά και εμείς χρειαζόμαστε αυτή τη συνθήκη ασφάλειας», δήλωσε κλείνοντας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης