Τζούλια Φοξ: Έφτιαξε φόρεμα από... πεσμένα φύλλα

Τζούλια Φοξ: Έφτιαξε φόρεμα από... πεσμένα φύλλα

Η ηθοποιός που είναι γνωστή για το εκκεντρικό της στυλ, θέλησε να δείξει στο κοινό της πως «τα πάντα μπορούν να γίνουν ρούχα» - Δείτε βίντεο

julia_fox__1_
Με ένα... ιδιαίτερο φόρεμα εμφανίστηκε η Τζούλια Φοξ σε βίντεό της στο TikTok.

Η ηθοποιός που είναι γνωστή για το εκκεντρικό της στυλ, θέλησε να δείξει στο κοινό της πως «τα πάντα μπορούν να γίνουν ρούχα» και έθεσε ως παράδειγμα το νέο της outfit, φτιαγμένο από... φύλλα που μάζεψε.

Η 32χρονη σταρ δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό, στο οποίο δείχνει ολόκληρη τη διαδικασία που ακολούθησε για να φτιάξει το ρούχο και έγινε αμέσως viral.

Το outfit έχει τίτλο «Φθινόπωρο 2022» και για τη δημιουργία του, η Τζούλια Φοξ χρησιμοποίησε τα φύλλα που μάζεψε, ρητίνη και λεπτές αλυσίδες.

«Γεια σας παιδιά. Έχω εμμονή με τα φύλλα. Πηγαίνω στο πάρκο κάθε μέρα και τα βλέπω να αλλάζουν, οπότε εμπνεύστηκα από αυτά. Τηλεφώνησα στην κολλητή μου, την Έμμα, η οποία είναι καλλιτέχνης και τεχνίτρια ρητίνης. Καθαρίσαμε τα φύλλα, τα ανακατέψαμε με τη ρητίνη και τα αφήσαμε να παγώσουν, ώστε να μην οξυδωθούν», ακούγεται να λέει στο βίντεο.
@juliafox

I present to you the FALL 2022 dress!!! Thank u @emmafujiko my brilliant sis who helped me turn my vision into reality ♥️

♬ original sound - Julia fox
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει, χρησιμοποίησαν μικρά γαντζάκια και λεπτές αλυσίδες για να τα ενώσουν όλα μεταξύ τους. «Είναι σαν κοσμήματα σώματος, σαν να πέφτουν τα φύλλα πάνω στο κορμί σου. Είμαι κάπως εμμονική με τα φύλλα. Δεν ξέρω αν πραγματικά, μπορεί να φορεθεί έξω, αλλά μου αρέσει. Εκτός αυτούς, ήταν μια εργασία που έγινε με πολλή αγάπη», είπε.



Ειδήσεις σήμερα

Κιβωτός του Κόσμου: Τρεις καταγγελίες για ασέλγεια, τέσσερις για ξυλοδαρμό - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Τουρκία: Επιδρομές με 12 νεκρούς στη Συρία, αντίποινα για την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη - Δείτε βίντεο

Είναι επίσημο, ο Μασκ επαναφέρει τον Τραμπ στο Twitter - «Ο λαός μίλησε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης