Η τραγουδίστρια μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ορισμένα στιγμιότυπα, που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.
Εκείνη και ο ηθοποιός φόρεσαν το μαγιό τους και φωτογραφήθηκαν με αυτά, μπροστά από μια πισίνα. Εκτός από τα κοινά τους στιγμιότυπα, η τραγουδίστρια ξάπλωσε μπροστά στην πισίνα και έβγαλε μερικές selfie.
Στη συνέχεια, η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Τι κι αν είναι Νοέμβριος εμείς αντέχουμε!! Έρχεται .. “Μερικοί τον προτιμούν νεκρό …”».
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.