Ελένη Μενεγάκη: Εύχεται στον Άγγελο Λάτσιο για τη γιορτή του - «Να τον χαίρομαι τον μοναχογιό μου»

Ελένη Μενεγάκη: Εύχεται στον Άγγελο Λάτσιο για τη γιορτή του - «Να τον χαίρομαι τον μοναχογιό μου»

«Παιδί μου, η μανούλα σου εύχεται πάντα ευτυχία» είπε στον τηλεοπτικό αέρα - Δείτε το βίντεο

menegakui9222909
Τις ευχές της για την ονομαστική εορτή του γιου της, Άγγελου Λάτσιου έστειλε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι της Τρίτης.

Η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό του «Ελένη» και αφού έδωσε τις ευχές τους σε όλους τους εορτάζοντες, κοίταξε την κάμερα και ευχήθηκε στον γιο της.

«Παιδί μου, η μανούλα σου εύχεται πάντα ευτυχία. Αυτό είναι προσωπικό μου μήνυμα. Πάντα ευτυχία και τα χαμόγελα, όπως σου πάνε» είπε η Ελένη Μενεγάκη με τον Γιώργο Τσούλη να της εύχεται για τον γιο της και εκείνη να απαντά: «Να τον χαίρομαι, τον μονάκριβο, τον μοναχογιό μου. Να τον χαίρομαι λοιπόν». 

Δείτε το απόσπασμα
Η Ελένη Μενεγάκη εύχεται στον Άγγελο Λάτσιο για τη γιορτή του

Πριν από μερικές ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε ξανά στον Άγγελο Λάτσιο, με αφορμή μια συζήτηση για την ομοιότητα παιδιών και γονέων.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με την Καίτη Γαρμπή το περασμένο καλοκαίρι και αποκάλυψε on air ότι της ζήτησε… συγγνώμη που τόσα χρόνια επέμενε ότι ο γιος της έμοιαζε περισσότερο με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, κάτι που κατέληξε πως δεν ισχύει. Μάλιστα, στη συνέχεια αναφέρθηκε στον γιο της, Άγγελο Λάτσιο και την ομοιότητα που έχει με τον πατέρα του και πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο.

«Έβλεπα το παιδί της Καίτης και γέλαγα. Ερχόταν στην εκπομπή και τσακωνόμασταν γι’ αυτό. Και μου έλεγε "πας καλά, θα μου πεις εμένα που μοιάζει το παιδί μου;" και της απαντούσα "βλέπεις με τα ίδια μάτια;". Εγώ όταν γέννησα τον Άγγελο, μου έλεγαν όλοι "Λάτσιος" και τους απαντούσα "είστε με τα καλά σας; Δεν βλέπετε ότι το παιδί είναι ίδιος Μενεγάκη"; Όταν τον βλέπεις, πάλι τον πατέρα του βλέπεις.

Αλλά αν θες να είσαι δίκαιος άνθρωπος, θα πεις ότι "βλέπω τα χείλη της Ελένης", "βλέπω το σουλούπι του Γιάννη". Εγώ βλέπω ότι τα μάτια του παιδιού μου είναι πιο μεγάλα. Όταν τον βλέπω κι εγώ, τον πατέρα του βλέπω. Αλλά λέω εντάξει, όλα κάτι έχουν».

Δείτε το βίντεο
Ελένη Μενεγάκη: «Όταν βλέπω τον γιο μου, βλέπω τον Γιάννη Λάτσιο»


 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης