Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια κλείνει σήμερα τα 53 της χρόνια και φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να της ευχηθούν.
Από το πρωί κιόλας, η Ελένη Μενεγάκη δέχτηκε το πρώτο δώρα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Ιταλία και το μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram.
Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι και αγουροξυπνημένη, κρατώντας στην αγκαλιά της μια τεράστια ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα.
Όπως μαρτυρά η λεζάντα της δημοσίευσής της και τα αρχικά «Μ.Π» που έχει γράψει, την ανθοδέσμη έχει στείλει ο αγαπημένος της, Μάκης Παντζόπουλος.
Η Ελένη Μενεγάκη συνόδευσε τη φωτογραφία της με την εξής λεζάντα: «… όταν ξυπνάς την ημέρα των γενεθλίων σου με μια αγκαλιά λουλούδια ! ❤️ Μ.Π».
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας