Ολίβια Κουκ για «House of the Dragon»: «Φοβάμαι ότι η σκηνή με τα πόδια μου θα βρεθεί σε site για ποδολάγνους»

Ολίβια Κουκ για «House of the Dragon»: «Φοβάμαι ότι η σκηνή με τα πόδια μου θα βρεθεί σε site για ποδολάγνους»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σκηνή που η Άλισεντ Χαϊτάουερ βγάζει τα παπούτσια της, προκειμένου ο Μάθιου Νίνταμ να μπορεί να... αυνανιστεί μαζί τους

olivia-cooke
Την ανησυχία της για τη σκηνή του «House of the Dragon», στην οποία δείχνει τα πόδια της, εξέφρασε η Ολίβια Κουκ.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Variety και δήλωσε πως η εν λόγω σκηνή την άγχωσε ιδιαίτερα, καθώς φοβήθηκε πως φωτογραφίες των ποδιών της μπορεί να καταλήξουν σε ιστότοπο ερωτικού περιεχομένου.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη σκηνή που η Άλισεντ Χαϊτάουερ βγάζει τα παπούτσια της, προκειμένου ο Μάθιου Νίνταμ να μπορεί να... αυνανιστεί μαζί τους κι εκείνη να του αποσπάσει τις πληροφορίες που θέλει.

Larys Strong And Alicent Foot Scene - House of the Dragon Episode 9
Κλείσιμο

Όπως ανέφερε η ηθοποιός, σε καμία περίπτωση δεν περίμενε τόσο θετικές αντιδράσεις από τον κόσμο, όταν γύρισε τη συγκεκριμένη σκηνή. Όταν όμως, τις είδε, φοβήθηκε!

«Η σειρά έχει αρκετές σκηνές γεμάτες βία και γυμνό. Είναι πολύ άγρια γενικά. Αλλά μου φάνηκε τόσο περίεργο... Υπάρχουν αποκεφαλισμοί, άνθρωποι που τους κόβουν τα άκρα τους, σκηνές μέσα από έναν οίκο ανοχής και ο κόσμος τρελάθηκε με τη σκηνή, που βγάζω τα παπούτσια μου. Δεν είναι σοκαριστικό; Ή αστείο;», λέει η Ολίβια Κουκ.

«Δεν το πίστευα σε καμία περίπτωση. Αλλά στη συνέχεια, σκέφτηκα πως μπορεί τα πόδια μου να καταλήξουν σε διάφορους ιστότοπους, πιθανότατα σε site για ποδολάγνους. Είναι άσχημο να μην μπορείς να προβλέψεις εξ' αρχής σε ποιες σκηνές θα αντιδράσει ο κόσμος», συμπληρώνει.

Αν και κάποιοι, θεώρησαν ότι στη σκηνή αυτή, ο χαρακτήρας της «υποτιμάται», γιατί φαίνεται σαν να μην έχει επιλογή και αναγκάζεται να συμβιβαστεί με κάποια πράγματα, εκείνη πιστεύει το αντίθετο.

«Αντιθέτως. Ο Λάρις έχει μια ανάγκη και εκείνη την εκμεταλλεύεται. Δεν νομίζω ότι τη χειραγωγεί. Απλώς η Άλισεντ χρειάζεται πληροφορίες και πρέπει κάπως να τις πάρει. Είναι αηδιαστικό ή υποτιμητικό; Είναι περιτριγυρισμένη από ψυχοπαθείς και δολοφόνους. Δεν υπάρχει κάποιος να απευθυνθεί», εξηγεί.

Κατά το τέλος της συνέντευξής της, η Κουκ ρωτήθηκε για την άποψή της για τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει στη σειρά.

Όπως είπε: «Ήταν ένας από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες, παρόλο που είναι τόσο παρεξηγημένη. Παρακινείται διαρκώς από την αγάπη της για τα παιδιά της, αλλά νομίζω ότι έχει πολύ παραπάνω άγχος και αμφιβολίες για τον εαυτό της από την Σέρσεϊ».



Ειδήσεις σήμερα:

ΕΚΤ: Τι σημαίνει για τους δανειολήπτες η αύξηση των επιτοκίων - Πόσο θα αυξηθούν οι δόσεις

Θεσσαλονίκη: Αθλήτρια-πρότυπο η 16χρονη Βεατρίκη που κέρδισε τις εντυπώσεις στην παρέλαση

Επιστρέφει στo lockdown η Ουχάν, τρία χρόνια από την έναρξη της πανδημίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης