Θεσσαλονίκη: Αθλήτρια-πρότυπο η 16χρονη Βεατρίκη που κέρδισε τις εντυπώσεις στην παρέλαση

Θεσσαλονίκη: Αθλήτρια-πρότυπο η 16χρονη Βεατρίκη που κέρδισε τις εντυπώσεις στην παρέλαση

Ο πατέρας της κατάγεται από την Κένυα, είναι καθηγητής του ΑΠΘ - Από τη Θεσσαλονίκη η μητέρα της

beatrice_2
Μια εξαιρετική αθλήτρια, πρότυπο για όλους τους συναθλητές της, είναι η 16χρονη Βεατρίκη Ντούγκου, με καταγωγή από την Κένυα, που παρέλασε για πρώτη φορά σήμερα με το σχολείο της στη Θεσσαλονίκη και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr, ο προπονητής της στον Αθλητικό Σύλλογο “Ρήγας”, Λάζαρος Τοσίδης, η 16χρονη μαθήτρια και αθλήτρια του στίβου αποτελεί ένα πρότυπο για όλους του συναθλητές της, ενώ τον τελευταίο χρόνο εκπροσωπεί την χώρα μας στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Veatriki-Dougou


"Προπονείται μαζί μου τα τελευταία πέντε χρόνια και τον τελευταίο ένα χρόνο εκπροσωπεί και την χώρα μας με την Εθνική Ομάδα του στίβου. Είναι μια πάρα πολύ καλή αθλήτρια που έχει εξαιρετικό χαρακτήρα στο σχολείο της και στον αθλητισμό. Αγωνίζεται καθημερινά και κάνει πολύ καλά τα πράγματα που αγαπάει", τονίζει ο κ. Τοσίδης.

Η 16χρονη αθλήτρια έτρεχε μέχρι πέρυσι σε αγώνες μετ' εμποδίων, όμως φέτος αγωνίζεται στα 100-200 μέτρα καθώς οι επιδόσεις της είναι εξαιρετικές. "Είναι πολύ ανταγνωστικό το περιβάλλον σε αυτά τα αγωνίσματα και πλάθει χαρακτήρες. Η Βεατρίκη κάνει περίπου οκτώ προπονήσεις την εβδομάδα, ενώ κάποιες ημέρες έχει διπλή προπόνηση, μία το πρωί πριν πάει στο σχολείο, στις 06.00, και μία το απόγευμα. Όσοι την ξέρουμε από πολύ μικρή ηλικία, γνωρίζουμε ότι είναι πολύ αφοσιωμένη σε αυτά που κάνει και σε αυτά που αγαπάει. Εγώ νιώθω πιο πολύ βοηθός της πάρα προπονητής της, αφού κάποια άτομα, όπως είναι και η Βεατρίκη, είναι σαν να μπαίνουν στον "αυτόματο" και να πηγαίνουν από μόνα τους", τονίζει με υπερηφάνεια.

Κλείσιμο
Μάλιστα ο κ. Τοσίδης, επισημαίνει για μία ακόμη φορά ότι η συγκεκριμένη αθλήτρια αποτελεί παράδειγμα και για τους υπόλοιπους αθλητές που προπονεί, ενώ ξεκάθαρος στόχος της Βεατρίκης είναι κάθε χρόνο να βελτιώνεται και να τα πηγαίνει καλύτερα στο άθλημα που αγαπάει.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας της Βεατρίκης Ντούγκου, είναι ο γνωστός καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Σαμουήλ Ντούγκου. Ο πατέρας της έχει καταγωγή από την Κένυα, ενώ η μητέρα της είναι από την Ελλάδα.


Στιγμιότυπα από τη μαθητική παρέλαση στις 27 Οκτωβρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη


«Ο μπαμπάς μου είναι από την Κένυα και η μητέρα από τη Θεσσαλονίκη. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα παρέλαση και ήταν μια εξαιρετική εμπειρία με πάρα πολύ καλή οργάνωση» ανέφερε η ίδια μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης. Όπως τόνισε, μάλιστα, «νιώθω περήφανη για την πατρίδα μου και χαρά που εκπροσώπησα το σχολείο μου».

Βεατρίκη Ντούντου: Η μαθήτρια που παρέλασε με το 32ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης



Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί έβγαλαν σηκωτό από το συνέδριο τον Χου Τζιντάο - Τι ετοιμαζόταν να κάνει

Η 38χρονη έριξε το οξύ στον 36χρονο ενώ αυτός κοιμόταν, αποκάλυψε ο Κούγιας

Θάλεια Παπακώστα: Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και από Έλληνες σκηνοθέτες και από ξένους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης