Το μοντέλο που εξεπλάγη γιατί βρήκε... πολλούς Έλληνες στην Κρήτη «ξαναχτυπά» με νέα ανάρτηση

Το μοντέλο που εξεπλάγη γιατί βρήκε... πολλούς Έλληνες στην Κρήτη «ξαναχτυπά» με νέα ανάρτηση

Δείτε την νέα δημοσίευση της Ελίζαμπεθ Μπερτ από το νησί

montelokriti39
Με νέα ανάρτηση επέστρεψε το μοντέλο από τις ΗΠΑ που βρίσκεται στην Κρήτη και δηλώνει  έκπληκτη στο Instagram για τους «πολλούς Έλληνες» στις διακοπές της στο νησί.

«Δεν είχα ιδέα ότι ζουν τόσοι πολλοί Έλληνες εδώ. Ουάου!» είχε γράψει μεταξύ άλλων, σε ανάρτηση που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ελίζαμπεθ Μπερτ, όπως ονομάζεται η Αμερικανίδα προχώρησε σε νέα δημοσίευση, «αυτοτρολάροντας» πιθανότατα τον εαυτό της.

Μέσα από το προφίλ της στο Facebook, η Μπερτ ανέβασε μία φωτογραφία της από το αρχαιολογικό Μουσείο της Κνωσού, το οποίο επισκέφτηκε το απόγευμα της Δευτέρας (24/10).

 «Ημέρα Δεύτερη: Έχω γνωρίσει περισσότερους Έλληνες που κάνουν μόντελινγκ στην Ελλάδα. Και αυτοί μιλούν ελληνικά. Πόσο κουλ.» έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησης και έβαλε σε hashtags τις λέξεις «ούζο» και «Κνωσός».

Δείτε τη δημοσίευση

Day Two: I have met more Greek people modeling on the continent of Greece 🇬🇷 They also speak Greek! So cool! #knossos #ouzo

Posted by Elizabeth Bert on Monday, October 24, 2022
Η «αμφιλεγόμενη» ανάρτηση στα social media που προκάλεσε αντιδράσεις


Από την Ελλάδα όπου αυτή την περίοδο κάνει μόντελινγκ, η Μπερτ ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram και έγραψε: «Είμαι στην Ελλάδα και κάνω μόντελινγκ! Δεν είχα ιδέα ότι ζουν τόσοι πολλοί Έλληνες εδώ. Ουάου!».
 

Κλείσιμο
Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ασχολήθηκαν γρήγορα με την περιγραφή της εικόνας της. «Έλληνες στην Ελλάδα, δεν έχω ξανακούσει κάτι τόσο τρελό!», έγραψε κάποιος κάτω από την ανάρτησή της.

«Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα υπήρχαν Έλληνες στην Ελλάδα; Το επόμενο πράγμα που θα μας πείτε είναι ότι υπάρχουν Γερμανοί στη Γερμανία».
 

Οι Αμερικανοί έχουν τη φήμη ότι είναι κακοί στη γεωγραφία οπότε η ανάρτηση δεν αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς. Αλλοι έσπευσαν να υποθέσουν ότι το μοντέλο κάνει πλάκα καθώς δεν γίνεται να έχει πει κάτι τόσο... άκυρο.
 

Μετά από περισσότερα από εκατοντάδες σχόλια, χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις, η Μπερτ υπερασπίστηκε την ανάρτησή της, λέγοντας ότι φυσικά αστειευόταν - προσθέτοντας: «Ήπια ούζο για πρώτη φορά και πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν απολαυστικό».
    


Δείτε βίντεο: ΗΠΑ: Μοντέλο εξεπλάγη γιατί βρήκε... πολλούς Έλληνες στην Κρήτη
ΗΠΑ: Μοντέλο εξεπλάγη γιατί βρήκε... πολλούς Έλληνες στην Κρήτη



Ειδήσεις σήμερα:

Λάρισα: Ένοχοι ηλεκτρολόγος και ιδιοκτήτης διαμερίσματος για τον θάνατο 22χρονου από ηλεκτροπληξία

Τη βίαζε ο παππούς της από τα πέντε της - Πήγε να αυτοκτονήσει στα 14

Δείτε live τη μερική έκλειψη Ηλίου: Oρατή για δύο ώρες και στην Ελλάδα



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης