Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Με το μαγιό της στην «καρδιά» του φθινοπώρου - Δείτε φωτογραφία
«Λίγο ακόμη καλοκαίρι» έγραψε, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια στα social media - Δείτε την ανάρτησή της
Μπορεί σε λίγες μέρες να μπαίνει ο Νοέμβρης, αλλά η Άκληστις Πρωτοψάλτη βρίσκεται ακόμη σε καλοκαιρινή διάθεση.
Η τραγουδίστρια, φόρεσε το μαγιό της και απόλαυσε τη βόλτα με φουσκωτό στη θάλασσαπαρά το φθινοπωρινό κλίμα.
Το στιγμιότυπο ανέβασε μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Με μαύρα γυαλιά ηλίου και μαύρο ολόσωμο μαγιό, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έχει ξαπλώσει στην άκρη ενός φουσκωτού που βρίσκεται στη θάλασσα και ποζάρει χαμογελαστή στον φακό. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της ενημέρωσε το διαδικτυακό της κοινό για τις ζωντανές εμφανίσεις που θα κάνει μέσα στις επόμενες μέρες στην Κύπρο.
Όσο για την καλοκαιρινό στιγμιότυπο, έγραψε:«Λίγο ακόμα καλοκαίρι …Κι όποιος αντέξει …».
Οι βιολογικές, vegan και σπιτικές γκρανόλες χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη ενός μικρού εργαστηρίου στον Άλιμο δίνουν στον οργανισμό ενέργεια και δύναμη όλη τη μέρα και κερδίζουν τους καταναλωτές που αναζητούν κάτι το πραγματικά διαφορετικό για την καθημερινότητά τους.
Σε έναν κόσμο γεμάτο υπερδυνάμεις και ήρωες το να είσαι ο εαυτός σου είναι το πιο επαναστατικό, όπως ανακαλύπτουμε στη σειρά “Extraorindary” από το Disney+, διαθέσιμο και στο Vodafone TV