Οι δύο καλλιτέχνες βρίσκονται στο νησί για τη συναυλία που θα δώσουν στο Ηράκλειο την Πέμπτη 14 Ιουλίου, όμως βρήκαν λίγο χρόνο για να κάνουν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά.
Η γνωστή ερμηνεύτρια μοιράστηκε μάλιστα, ένα κοινό τους στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φαίνεται να την κρατάει αγκαλιά μέσα στα κύματα.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια μαντινάδα. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Η Άλκηστη κι ο Μιχαλιός στο κύμα στον αέρα, κι από τη μπάντα τσι καρδιάς σας λένε καλημέρα».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.