Όταν η Τζίνα Ντέιβις «έριξε χυλόπιτα» στον Τζακ Νίκολσον ακολουθώντας συμβουλή του... Ντάστιν Χόφμαν

Όταν η Τζίνα Ντέιβις «έριξε χυλόπιτα» στον Τζακ Νίκολσον ακολουθώντας συμβουλή του... Ντάστιν Χόφμαν

H ατάκα που είχε πει στο νεαρό μοντέλο να χρησιμοποιεί ο συμπρωταγωνιστής της στο «Τούτσι» αποδείχθηκε... πολύ χρήσιμη

geena_dustin
Για την «χυλόπιτα» που «έριξε» κάποτε στον Τζακ Νίκολσον και την πολύτιμη φιλία της με τον Ντάστιν Χόφμαν μίλησε, μεταξύ άλλων, σε πρόσφατη συνέντευξή της η Τζίνα Ντέιβις.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, που συμπρωταγωνίστησε με τον Χόφμαν στην ταινία «Τούτσι» το 1982, είπε στο περιοδικό New Yorker ότι η συνεργασία της με τον χαρισματικό σταρ τη δίδαξε πολλά. Εκτός από τη συμβουλή που είχε δώσει ο κωμικός στη νεαρή τότε Ντέιβις «να διαβάζει πολλά βιβλία», φαίνεται πως της είχε μάθει και έναν εξαιρετικά χρήσιμο τρόπο να «αποκρούει» το φλερτ των θερμόαιμων ανδρών του Χόλιγουντ.

Ειδικότερα, της είχε πει ότι αν κάποιος συμπτωταγωνιστής της άρχισε να την πολιορκεί στενά και εκείνη ήθελε να τον αποθαρρύνει, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την εξής ατάκα: «Κοίτα, είσαι πολύ γοητευτικός, και θα το ήθελα πολύ, αλλά θα κατέστρεφε τη σεξουαλική ένταση ανάμεσά μας».

Η Τζίνα Ντέιβις κράτησε αυτή τη συμβουλή και, όπως αποδείχθηκε, της φάνηκε χρήσιμη όταν τράβηξε το ερωτικό ενδιαφέρον ενός άλλου θρύλου του Χόλιγουντ και γνωστού γυναικά, του Τζακ Νίκολσον.

Κλείσιμο
Tootsie (1982) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers


Η Ντέιβις, που ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο της Victoria’s Secret στη Νέα Υόρκη, κυνηγώντας το όνειρο της υποκριτικής, βρισκόταν στο ξεκίνημα μιας πολλά υποσχόμενης καριέρας αφού υποδύθηκε τον ρόλο της «Έιπριλ Πέιτζ» στο «Τούτσι». Λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα της ταινίας, ο ατζέντης της την πήγε με άλλα μοντέλα-ηθοποιούς να γνωρίσουν ορισμένους υπεύθυνους κάστινγκ.

Η 66χρονη σήμερα ηθοποιός εξήγησε ότι ο ατζέντης της τύχαινε να γνωρίζει τον Νίκολσον, ο οποίος για ένα διάστημα έτρωγε σχεδόν κάθε βράδυ με την Ντέιβις και τις συναδέλφους της.

Μια μέρα, γυρνώντας στο δωμάτιό της, βρήκε ένα σημείωμα κάτω από την πόρτα: «Παρακαλώ, καλέστε τον Τζακ Νίκολσον σε αυτό το νούμερο».

Ενθουσιασμένη και νομίζοντας ότι επρόκειτο για κάποια επαγγελματική πρόταση, η Ντέιβις τηλεφώνησε στον πρωταγωνιστή της «Λάμψης». «Του είπα λοιπόν: "Γεια σας κ. Νίκολσον, είμαι η Τζίνα, το μοντέλο. Με καλέσατε;". Κι εκείνος μου απάντησε: "Γεια σου, Τζίνα. Πότε λες να γίνει (αυτό μεταξύ μας);"».

Η Ντέιβις ξαφνιάστηκε, αφού δεν είχε καταλάβει το ερωτικό ενδιαφέρον του Νίκολσον, ωστόσο στο μυαλό της ήρθε αμέσως η συμβουλή του Χόφμαν. Φυσικά, έπρεπε να... αλλάξει κάπως την ατάκα αφού δεν είχε παίξει ακόμα με τον Νίκολσον σε ταινία: «Κοίτα Τζακ, θα το ήθελα πολύ, είσαι πολύ γοητευτικός. Έχω όμως ένα προαίσθημα ότι θα συνεργαστούμε κάποια στιγμή στο μέλλον, και δεν θα ήθελα να καταστραφεί η σεξουαλική ένταση ανάμεσά μας».

«Πού τη βρήκες αυτήν την ατάκα;» τη ρώτησε ελαφρώς... εντυπωσιασμένος ο σταρ, ο οποίος φυσικά είχε  πιάσει το νόημα και δεν επέμεινε περαιτέρω.

Αυτό το περιστατικό, για το οποίο είχε μιλήσει η Ντέιβις για πρώτη φορά πριν μερικά χρόνια, περιλαμβάνεται μαζί με άλλα στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «Dying of Politeness: A Memoir» που κυκλοφόρησε πρόσφατα.




Ειδήσεις σήμερα:

Για κακοποίηση κατηγορούνται οι εργαζόμενες παιδικού σταθμού που «βασάνιζαν» παιδιά με τρομακτική μάσκα

Η «κούρσα» της φρίκης στο Παρίσι: Ταξιτζής μετέφερε εν αγνοία του τη δολοφόνο της 12χρονης και τη βαλίτσα με τη σορό!

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Μέγαρα για συμμορία που έκανε απάτες με τζίρο 2 εκατομμύρια ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης