Παρίσι: Ταξιτζής μετέφερε εν αγνοία του τη βαλίτσα με τη σορό της 12χρονης Λόλα Νταβιέ και τη δολοφόνο της

Παρίσι: Ταξιτζής μετέφερε εν αγνοία του τη βαλίτσα με τη σορό της 12χρονης Λόλα Νταβιέ και τη δολοφόνο της

Ο «Αμπντέλ» περιέγραψε στη Le Parisien τη συζήτηση που είχε με την Αλγερινή, η οποία φέρεται να βίασε, να βασάνισε και να σκότωσε τη μικρή Λόλα Νταβιέ

lola_france_xr
Η γυναίκα που κατηγορείται ότι βίασε, βασάνισε και σκότωσε τη μικρή Λόλα Νταβιέ κυκλοφορούσε στο Παρίσι με τη σορό του κοριτσιού μέσα σε ένα μαύρο πλαστικό μπαούλο, και ένας οδηγός ταξί είχε την ατυχία να τη βάλει στο όχημά του, χωρίς φυσικά να έχει ιδέα για το φρικιαστικό περιεχόμενο των αποσκευών της...

Συμφωνα με το κατηγορητήριο, η 24χρονη Ντάμπια Μπ., μια Αλγερινή γυναίκα που τα τελευταία χρόνια ζούσε παράνομα στη γαλλική πρωτεύουσα και φέρεται να αντιμετωπίζει «ακραία ψυχολογικά προβλήματα», δολοφόνησε το μικρό κορίτσι στο διαμέρισμα της αδελφής της - που μένει στο ίδιο κτίριο με τους γονείς της Λόλα - και στη συνέχεια έβαλε τη σορό του σε ένα μαύρο μπαούλο και το πήρε μαζί της.

Αφού περιπλανήθηκε για αρκετή ώρα, την παρέλαβε με ένα αμάξι ένας 43χρονος φίλος της, ο οποίος τη μετέφερε με τη μακάβρια απόσκευή και δύο ακόμη βαλίτσες, στο διαμέρισμά του. Αφού πέρασαν μερικές ώρες, ο φίλος της Ντάμπια κάλεσε ένα ταξί της υπηρεσίας μεταφορών VTC για τη νεαρή Αλγερινή, προκειμένου εκείνη να επιστρέψει στο διαμέρισμα της αδελφής της, ίσως να προσπαθήσει να κρυφτεί ή να ξεφορτωθεί τη σορό.



Ο οδηγός που έφτασε στο σπίτι του φίλου της Ντάμπια Μπ. για να την παραλάβει μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας στη Le Parisien, περιγράφοντας την αλλόκοτη εμπειρία του με τη γυναίκα που του μιλούσε... σαν να μην έτρεχε τίποτα, ενώ καθόταν μόλις λίγα εκατοστά μακριά από τη σορό της 12χρονης Λόλα Νταβιέ.

Κλείσιμο
Φτάνοντας στο διαμέρισμα του «φίλου» της Αλγερινής (που έχει επίσης συλληφθεί), ο οδηγός «Αμπντέλ» (όχι το πραγματικό του όνομα) προσφέρθηκε να βοηθήσει τους πελάτες του να φορτώσουν τις αποσκευές στο πορτ μπαγκάζ, ωστόσο του έδωσαν την εντολή «να μην αγγίξει το μπαούλο».



Ο οδηγός περιέγραψε στη γαλλική εφημερίδα τη «χαλαρή» συζήτηση που είχε με την 24χρονη μέσα στο αμάξι. Η γυναίκα που λίγη ώρα πριν - βάσει του κατηγορητηρίου - είχε βασανίσει και σκοτώσει ένα παιδί τον ρωτούσε ανέμελα για το πώς πάει η δουλειά του, αν έχει πελάτες, αν όλα του πηγαίνουν καλά. «Της είπα ότι τα πάω μια χαρά και ρώτησα τι δουλειά κάνει εκείνη» συνεχίζει ο ταξιτζής, με τη γυναίκα να του απαντάει ότι εργάζεται για την υπηρεσία παράδοσης φαγητού Uber Eats.



Συνεχίζοντας την κουβέντα από ευγένεια, ο οδηγός ρώτησε την 24χρονη εάν η δουλειά της ήταν κουραστική, με εκείνη να αλλάζει ύφος και να απαντά κοφτά ότι «θα ήθελε να κρατήσει αυτήν την λεπτομέρεια για τον εαυτό της».

Μετά από μισή ώρα οδήγησης, ο «Αμπντέλ» έφτασε με την Ντάμπια έξω από το κτιριακό συγκρότημα όπου διαμένει η αδελφή της Αλγερινής και η οικογένεια της της 12χρονης Λόλα. Η 24χρονη πήρε τότε τηλέφωνο την αδελφή της για να κατέβει να τη βοηθήσει με τις αποσκευές, κάτι που εκείνη αρνήθηκε να κάνει. To αποτέλεσμα ήταν η Ντάμπια να αφήσει το μπαούλο και τις δύο βαλίτσες στην αυλή του κτιρίου, όπου λίγη ώρα αργότερα ανακαλύφθηκαν από έναν άστεγο.

Ο δημοσιογράφος της Parisien που συνομίλησε με τον οδηγό εμφανίστηκε αργότερα στο δίκτυο BFMTV και εξήγησε ότι ο «Αμπντέλ», γνωρίζοντας πλέον τι συνέβη, αισθάνεται «τραυματισμένος ψυχικά». Αυτό που του προκαλεί μάλιστα τη μεγαλύτερη φρίκη είναι η ανάμνηση της παιδιάστικης και ανέμελης συμπεριφοράς της 24χρονη πελάτισσάς του - η οποία επέμενε να σταματήσουν για να αγοράσει γλυκά - σε συνδυασμό πάντα με τις αποτρόπαιες πράξεις της και το πτώμα που κουβαλούσε μαζί της.



Ειδήσεις σήμερα:

Σερ Γκράχαμ Μπρέιντι, ο άνθρωπος που... κάθε τρεις και λίγο ανακοινώνει πρωθυπουργούς

Ενίσχυση των βοριάδων και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - «Καλοκαίρι» από την Κυριακή

«Λευκός καπνός» για παρέμβαση στις τιμές του αερίου - Το παρασκήνιο στη Σύνοδο Κορυφής ως τη συμφωνία  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης