Για τον γάμο του και τη σχέση που έκανε, χωρίς να πάρει διαζύγιο μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και αρχικά, ανέφερε: «Δεν ξέρω αν μπορώ να τα εξηγώ όλα γενικά. Είμαστε οι ίδιοι επιβάτες της ζωής μας. Η ζωή σου δείχνει τι κινήσεις θα κάνεις. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν το καθορίζεις εσύ».
Αναφορικά με την πρώην σύζυγό του, δήλωσε: «Η σχέση μου με την Έλενα είναι πολύ καλύτερη τώρα από όταν ήμασταν μαζί. Η αγάπη μου έχει ένα στεγανό που κλείνει τον θυμό τον μεγάλο, τη βία, την εκδίκηση και όλα αυτά. Δεν μπορώ να τα κάνω αυτά σε ανθρώπους που αγαπώ. Αυτό το πράγμα δεν θα με άφηνε ποτέ, το να φερθώ με άσχημα τρόπο σε έναν άνθρωπο που αγαπώ».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cno2gv4c68ip)
Όσο για τη σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη, δήλωσε πως ποτέ δεν τον ενδιέφερε να μιλήσει για αυτή δημόσια. «Δεν μας ενδιέφερε καθόλου να παρουσιάσουμε αυτό το τόσο προσωπικό θέμα. Αυτό διέρρευσε σχεδόν από λάθος», είπε.
«Η Σμαράγδα Καρύδη είναι για εμένα ο σύντροφος και ο άνθρωπός μου. Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός, επαφή, συγχρωτισμός και πολύ χιούμορ. Υπάρχει χιούμορ, κυρίως για να σε στηρίξει τις ώρες που περνάς δύσκολα», συμπλήρωσε.
Η κυστική ίνωση αποτελεί μια καθημερινή πρόκληση που ξεκινά από τη γέννηση και συνοδεύει τον ασθενή σε όλη του τη ζωή. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, οι ασθενείς μπορούν να ζουν περισσότερο, με καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.