Θοδωρής Αθερίδης: «Έχω γευτεί περισσότερα από όσα ονειρευόμουνα»

Θοδωρής Αθερίδης: «Έχω γευτεί περισσότερα από όσα ονειρευόμουνα»

«Το πιο ισχυρό σημείο της καριέρας μου ήταν "Το Σ΄αγαπώ, Μ΄αγαπάς"» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός

Atheridis___1_
Ο Θοδωρής Αθερίδης σε συνέντευξή του μίλησε για την πορεία του στον χώρο του θεάτρου, την τηλεόραση και την Σμαράγδα Καρύδη. Ο ηθοποιός έκανε ποδαρικό στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA και αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική του ζωή.

Ξεκινώντας τη συνέντευξη ο ίδιος δήλωσε πως δεν θεωρεί ότι καβάλησε το καλάμι: «Οι αθλητές είναι κάτι συγκεκριμένο, στην δική μας δουλειά και Όσκαρ να πάρεις σημαίνει απλώς ότι είσαι καλός. Όχι ότι είσαι καλύτερος από όλους. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πιο ταλαντούχοι από εσένα και αυτό δεν το έχουν γευτεί. Η τύχη πιστεύω πως έπαιξε μεγάλο ρόλο, καθώς ήταν τη σωστή στιγμή στα σωστά μέρη. Η τύχη καθορίζει τα πράγματα σε ποσοστό 90%. Το πιο ισχυρό σημείο της καριέρας μου ήταν «Το Σ΄αγαπώ, Μ΄αγαπάς» αλλά και οι «Άγαμοι Θύτες».
Όσον αφορά στη γνωριμία του με τη Σμαράγδα Καρύδη τόνισε πως η τύχη δεν έπαιξε ρόλο, αυτή τη φορά: «Με τη Σμαράγδα δεν ήταν τύχη. Η ζωή τα φέρνει που γνωρίζονται δύο άνθρωποι την ώρα που έχουν κοινές ανάγκες. Για μένα η τύχη είναι σαν μυστικό σχέδιο του Θεού. Με την έννοια του μυστηριακού. Πιστεύω ότι τα πράγματα οργανώνονται με έναν τρόπο και υπάρχει ένα σχέδιο για αυτό».

Ακόμα ο Θοδωρής Αθερίδης σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει πράγματα τα οποία τον αγχώνουν: «Έρχεσαι εσύ και με εκνευρίζει. Αυτόματη αντίδραση είναι να στην πέσω. Αν εκεί καταλάβω ότι το πρόβλημα είναι δικό σου και όχι δικό μου θα φύγω. Δεν θα εκνευριστώ. Όπως έλεγε μια γιαγιά, αν θυμώσεις δύο κόπους θα κάνεις. Έναν για να θυμώσεις και έναν για να ξεθυμώσεις».
Κλείνοντας ο ηθοποιός έκανε λόγο για τα «Μαθήματα Κωμωδίας» που παρουσιάζει στο θέατρο: «Η γραφή είναι ο τρόπος που έχει βρει να φιλτράρεις αυτά που θέλεις να πεις και δεν το ξέρεις. Όπως λένε οι ψυχολόγοι ‘να γράφετε για να ορίζετε το συναίσθημα’, κάπως έτσι. Για να γίνει αυτό ωραία και σωστά είναι να έχεις γεμίσει από αυτή την ανάγκη».

Δείτε το βίντεο: 
Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmmpwrz1b40p)


Ειδήσεις σήμερα

Ρωσία: Διπλό μπλόκο της Δύσης στα ταμεία του Πούτιν - Αντεπίθεση με «πάγωμα» του Nord Stream 1

Καλοκαιρινό ξέσπασμα της γρίπης: Πού οφείλεται, ποιοι μολύνονται, τι σηματοδοτεί για τον χειμώνα

Καιρός: Bροχές και καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά - Πότε αναμένεται εξασθένηση των φαινομένων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης