Καλεσμένη η Έλλη Στάη - Απόψε στις 00:00 στο MEGA - Δείτε το sneak preview
Η «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» με τη Νίκη Λυμπεράκη επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο MEGA, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου. Η αυλαία ανοίγει με καλεσμένη την σιδηρά κυρία της ελληνικής δημοσιογραφίας,Έλλη Στάη.
Σε μια προσωπική, εκ βαθέων συζήτηση η Έλλη Στάη μιλάει για τα πάντα. Τη δημοσιογραφία, τη θέση των γυναικών στην κοινωνία, την κοινωνική και την προεκλογική επικαιρότητα έως την επιτυχημένη διαδρομή της, τους μεγάλους σταθμούς της καριέρας της, τους ανθρώπους που γνώρισε και συνεργάστηκε αλλά και τις προσωπικές αναζητήσεις σε διάφορες φάσεις της ζωής της.
Εντός αλλά και εκτός τηλεοπτικού πλατό, αλλάζοντας θέση στο δημοσιογραφικό τραπέζι απαντά στις ερωτήσεις της Νίκης Λυμπεράκη με την αφοπλιστική ειλικρίνεια και το θάρρος που τη διακρίνει, αποκαλύπτοντας τη «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» της ζωής της.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους