J2US: Βίντεο από τα backstage του σόου λίγο πριν την πρεμιέρα
Όσα είπε η Κατερίνα Στικούδη για το μουσικό σόου
Είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες του «Just the 2 of Us» και είναι έτοιμη για το μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι που «παίζει» στον Alpha κάθε Σάββατο στις 8:00 μμ.
Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε σήμερα το πρωί στο πλατό του «Happy Day», και λίγο πριν την πρεμιέρα του σόου μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και μοιράστηκε μικρά μυστικά από το “backstage” το οποίο αναλαμβάνει για δεύτερη συνεχή σεζόν: Ανατροπές, ιδιαίτερα ντουέτα, ωραία σκηνικά αλλά και virtual reality, θα εντυπωσιάσουν και θα συζητηθούν πολύ.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην αγάπη της για τον Νίκο Κοκλώνη και τον αυθορμητισμό του, ενώ μίλησε και για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο γιος της Βύρωνας όπως επίσης και για τη σχέση της με το σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.