Nίκος Κοκλώνης για το J2US: «Φέτος προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας»

Nίκος Κοκλώνης για το J2US: «Φέτος προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας»

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του παρουσιαστή και τηλεοπτικού παραγωγού

Koklonis
Ο Νίκος Κοκλώνης άνοιξε για πρώτη φορά το πολυτελές καμαρίνι του, σήμερα, Πέμπτη 06 Οκτωβρίου, στο «Happy Day». Ο παρουσιαστής μίλησε για όλους και όλα, για την πρεμιέρα του «Just the 2 of us» το Σάββατο στις 20:00, για το ποιος θα είναι ο τέταρτος κριτής στο show και στις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχεται στα social media.

«Φέτος προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Για πρώτη φορά στην Ευρώπη έχουμε virtual reality σε live» ανέφερε για το νέο και ριζικά ανανεωμένο show.

Μιλώντας για το πρόσωπο που θα κάτσει στη καρέκλα του τέταρτου κριτή ανέφερε: «3 άτομα είναι υποψήφια για τον 4ο κριτή. Θα πω ποιος είναι 13:00 του Σαββάτου πριν από την πρεμιέρα. Οι υπόλοιποι 2 θα είναι γκεστ».

Όσον αφορά στην προετοιμασία που κάνει λίγο πριν ανεβεί στη σκηνή και βγει στον αέρα: «Τελευταίο δευτερόλεπτο πριν βγω στον αέρα κάνω το σταυρό μου, παίρνω 2 παυσίπονα για να μη με ματιάσουν. Έχω 5-6 άτομα που με ξεματιάζουν».

«Όταν ξεκινούσα, με έχουν πει χάλια, κουλό, αγγούρι παρουσιαστή. Έχω φάει φοβερό bullying. Από τα 12.000 tweets με έβριζαν τα 11.999. Τα διάβαζα όλα και απαντούσα βοηθήστε με να γίνω καλύτερος. Έχω καθίσει 7,5 ώρες στο κινητό να απαντάω σε tweets» είπε κλείνοντας για τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχεται.

Δείτε το βίντεο 
Νίκος Κοκλώνης | Happy Day | 6/10/2022


Ειδήσεις σήμερα:

Γυναίκες οι 15 νεκροί στο ναυάγιο με μετανάστες στη Λέσβο - Συγκλονιστικά βίντεο από την διάσωση στα Κύθηρα

Νέο ντοκιμαντέρ «καίει» τον πρίγκιπα Άντριου: «Ήταν εθισμένος στο σεξ, δεν μπορούσε να κρατήσει το παντελόνι του κλειστό»

Ο Πούτιν ψάχνει «σωσίβια» σε Καντίροφ και Σαουδική Αραβία μετά την κατάρρευση στα μέτωπα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης