Πρίγκιπας Άντριου: «Ήταν εθισμένος στο σεξ, δεν μπορούσε να κρατήσει το παντελόνι του κλειστό»

Πρίγκιπας Άντριου: «Ήταν εθισμένος στο σεξ, δεν μπορούσε να κρατήσει το παντελόνι του κλειστό»

«Χρησιμοποιούσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ για να φέρνει πολλές γυναίκες», λένε άτομα μέσα από το παλάτι

andrew
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως και εκθέτουν για ακόμα μια φορά τον πρίγκιπα Άντριου. Λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον θάνατο της μητέρας του βασίλισσας Ελισάβετ ένα νέο ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε χθες αποκαλύπτει ότι ο Άντριου ήταν εθισμένος στο σεξ και χρησιμοποιούσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ για να φέρνει πολλές γυναίκες.

Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει ο Πολ Πέιτζ, ο οποίος επί έξι χρόνια εργαζόταν ως αξιωματικός βασιλικής προστασίας και ο οποίος έγινε μάρτυρας του αμέτρητου αριθμού γυναικών που παρέλασαν στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να επισκεφθούν τον πρίγκιπα Άντριου.

«Συνηθίζαμε να αστειευόμαστε ότι θα έπρεπε να έχει μια περιστρεφόμενη πόρτα στην κρεβατοκάμαρά του. Ο αριθμός των γυναικών που έμπαιναν και έβγαιναν από εκεί, ήταν τεράστιος. Κάθε μέρα κάποια ερχόταν να τον δει... μια διαφορετική κάθε φορά», δήλωσε ο Πέιτζ στο ντοκιμαντέρ «Prince Andrew: Banished», το οποίο έκανε πρεμιέρα αυτή την Τετάρτη.

Prince Andrew: Banished ( FULL MOVIE English ) 2022 "DOCUMENTARY - Prince Andrew, Tina Brown

Οι γυναίκες που επισκέπτονταν την κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ Β', η οποία πέθανε στις 8 Σεπτεμβρίου, είχαν ελεύθερη πρόσβαση στον χώρο με εντολή του πρίγκιπα, ο οποίος μάλιστα εκνευριζόταν αν οι κυρίες αμφισβητούνταν ή δεν τους επιτρεπόταν να εισέλθουν γρήγορα.

«Άκουσέ με, χοντρέ ηλίθιε. Αν δεν αφήσεις την καλεσμένη μου να μπει, θα πάω εκεί κάτω», είπε ο πρίγκιπας σε έναν από τους αξιωματικούς όταν δεν επετράπη η είσοδος σε μία από τις γυναίκες, ο οποίος αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει στον πρίγκιπα για να του πει τι είχε συμβεί.

Κλείσιμο


Και παρόλο που θα περίμενε κανείς κάποιου είδους σεβασμό για τη θέση που κατείχε ο Άντριου, τον χαρακτήρισε φρικτό άνθρωπο, πέρα από το γεγονός ότι στο ίδιο ντοκιμαντέρ μιλάει για τον εθισμό του στο σεξ. «Δεν μπορούσε να κρατήσει το παντελόνι του κλειστό», σχολίασε η δημοσιογράφος Helen Kirwan-Taylor, ενώ ο βασιλικός συγγραφέας Phil Dampier αναγνώρισε ότι ο «πρίγκιπας δεν κάπνιζε ποτέ, δεν έπαιρνε ναρκωτικά ούτε έπινε αλκοόλ, «το μόνο πράγμα που του αρέσει είναι το σεξ».

Ειδήσεις σήμερα:

Κρυφή κάμερα στη Χαλκιδική: Σε πορνογραφικά site αναζητούν βίντεο με προσωπικές τους στιγμές

Ελεύθερος ο διευθυντής του ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω - Οι καθηγητές ήθελαν να αποβάλουν τον 16χρονο


«Βίοι παράλληλοι» για Μητσοτάκη και Ερντογάν στην Πράγα - Κρεσέντο δίχως τέλος από Άγκυρα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης