Άμπερ Χερντ: Τη «γείωσαν» οι φίλοι της - Αρνούνται να τη βοηθήσουν οικονομικά για να ξεπληρώσει τον Ντεπ

Άμπερ Χερντ: Τη «γείωσαν» οι φίλοι της - Αρνούνται να τη βοηθήσουν οικονομικά για να ξεπληρώσει τον Ντεπ

«Έχει απευθυνθεί σε πολλούς συναδέλφους της» είπε άτομο από το περιβάλλον της

heraddepp_2
Οι οικονομικές δυσκολίες της Άμπερ Χερντ μετά την ήττα της στη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ της έχει κοστίσει σε πολλούς τομείς.

Φήμη, καριέρα και οικονομικά άρχισαν να παίρνουν τον κατήφορο πριν ακόμη οι ένορκοι αθωώσουν τον Χολιγουντιανό σταρ και πρώην σύζυγό της.

Η Χερντ έχασε τη θέση της από την πολυαναμενόμενη ταινία «Aquaman», απέκτησε εχθρούς, αλλά το βασικότερο όλων, έχασε την υποστήριξη από τα κοντινά της άτομα.

Η 36χρονη καλείται να πληρώσει σχεδόν 10 εκατομμύρια δολάρια στον Ντεπ, αλλά όπως έχει αναφερθεί μέσω εκπροσώπων της, δεν δύναται να τα αποπληρώσει.

Σύμφωνα με τη Marca, η Χερντ απευθύνθηκε για οικονομική βοήθεια σε φίλους και άλλα άτομα από το κοντινό περιβάλλον της, αλλά βρήκε… τοίχο. Μέχρι ώρας δεν έχει γίνει γνωστό από ποιους ζήτησε βοήθεια αλλά τα ξένα μέσα κάνουν μερικές αναφορές στις πιο κοντινές διάσημες φίλες της.

heard_main


Πριν από λίγες ημέρες, το Geo News κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα ότι οι άλλοτε κολλητές της Κρίστεν Στιούαρτ, Κάρα Ντελεβίν και Μαργκότ Ρόμπι την «έχουν κάνει πέρα» και την «έχουν βάλει στο περιθώριο».

«Η Άμπερ έχει απευθυνθεί σε παλιές φίλες της, όπως η Κρίστεν Στιούαρτ, η Κάρα Ντελεβίν και η Μαργκότ Ρόμπι, ελπίζοντας ότι θα τη βοηθήσουν τουλάχιστον με ένα μέρος για να μείνει», δήλωσε πηγή που επικαλείται το μέσο. «Την σνομπάρουν και, σε πολλές περιπτώσεις, δεν της μιλούν και την αφήνουν να φύγει».

Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι λόγω έλλειψης προσφορών, της προτάθηκε ρόλος σε ταινία πορνό «X-rated» και τα χρήματα που θα της έδιναν θα ήταν περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων το 1 εκατομμύριο θα πήγαινε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Σύμφωνα με πληροφορίες της Marca, το πρακτορείο Zen Models  ήλπιζε να επωφεληθεί από την… ανάγκη στην οποία έχει βρεθεί η Χερντ, όμως δεν έλαβε καμία απάντηση από την ηθοποιό.
Κλείσιμο
Στην αυστραλιανή εκπομπή «Pop Topic» αναφέρθηκε ότι η Χερντ προσεγγίστηκε για μια συμφωνία αξίας εννέα εκατομμυρίων δολαρίων για να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία με τίτλο «High Voltage».

«Έχουμε έρθει σε επαφή με μια ομάδα εταιρειών παραγωγής ταινιών ενηλίκων που ενδιαφέρονται να προσφέρουν στην κυρία Χερντ ένα συμβόλαιο για να παίξει σε μια παραγωγή βίντεο ψυχαγωγίας ενηλίκων», δήλωσε η πρόεδρος της Zen Models, Veronica Madjarian.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για Τουρκία: Απαράδεκτο η Ελλάδα να δέχεται απειλές και αμφισβήτηση κυριαρχίας

Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία με τις €50.000 και τις χρυσές λίρες στον Ασπρόπυργο

Ρόδος: Ηθελα να σώσω τον γιο μου, τον έσφιξα με σχοινί, αλλά δεν κατάλαβα ότι τον στραγγάλισα, λέει ο δράστης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης