Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία με τις €50.000 και τις χρυσές λίρες στον Ασπρόπυργο

Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία με τις €50.000 και τις χρυσές λίρες στον Ασπρόπυργο

Καρέ καρέ η δράση των κακοποιών από τη στιγμή που εισέβαλαν στο σπίτι του 27χρονου μέχρι τη στιγμή που έφτασαν στο Μενίδι και έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητό του

video-aspropyrgos
Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία με θύμα έναν 27χρονο επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του στον Ασπρόπυργο φέρνει στο φως το protothema.gr.

Στο βίντεο διακρίνονται οι 4 αδίστακτοι ληστές οι οποίοι φορώντας μάσκες διασχίζουν τη λεωφόρο ΝΑΤΟ και τρέχουν προς το σπίτι του 27χρονου. Η ώρα είναι 4 πάρα 5 τα ξημερώματα. Όπως φαίνεται στα πλάνα, οι κακοποιοί βγαίνουν από το σπίτι του θύματος στις 4.17 και στη συνέχεια διαφεύγουν με το λευκό ΙΧ του 27χρονου τα κλειδιά του οποίου είχαν αρπάξει νωρίτερα.

Μέσα σε περίπου 20 λεπτά κατάφεραν, υπό την απειλή όπλου, να ακινητοποιήσουν τον επιχειρηματία, να του δέσουν τα χέρια και τα πόδια με tie wrap και να αρπάξουν τη «λεία» τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ληστές έφυγαν με 50.000 ευρώ και 30 χρυσές λίρες που φύλαγε στο σπίτι του ο 27χρονος.

Ένοπλη ληστεία με θύμα έναν 27χρονο επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του στον Ασπρόπυργο

Στις 5 παρά 20, διακρίνονται δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μαζί με ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας να φτάνουν στο σημείο και με φακούς στα χέρια να αναζητούν τους δράστες της ένοπλης ληστείας. Την ίδια ώρα, όμως, οι ληστές είχαν φτάσει σε ερημική περιοχή του Μενιδίου όπου και έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο του 27χρονου προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.




Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πούτιν παρακολουθεί χαμογελαστός στρατιωτικά γυμνάσια στη ρωσική άπω ανατολή – Δείτε βίντεο

Ο δύσκολος χειμώνας της Ευρώπης: Αρκούν 375 δισ. ευρώ για να ζεσταθούμε;

Με ασφάλεια μπορούμε να πούμε ότι δεν θα υπάρξουν μέτρα για τον κορωνοϊό δηλώνει ο Πλεύρης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης