O Γιώργος Θεοφάνους σε μία συνέντευξη του μίλησε τόσο για τα νέα επαγγελματικά του σχέδια, όσο και για την πρεμιέρα της εκπομπής, «Ένα τραγούδι ακόμα», που θα παρουσιάζει στο Open.
Καλεσμένος στο «Open Weekend», ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα χαμηλά νούμερα που είχε κάνει την προηγούμενη σεζόν η εκπομπή του. Μάλιστα τόνισε πως οι αριθμοί δεν τον απασχόλησαν ιδιαίτερα, αφού σκοπός του ήταν να περάσει στον κόσμο τη μουσική που τόσο αγαπάει.
Σε συνέχεια των δηλώσεών του ο ίδιος μίλησε για τις συνεργασίες που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει και που του έχουν μείνει πλέον απωθημένο. «Έχω απωθημένο να συνεργαστώ με συγκεκριμένους καλλιτέχνες. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να συνεργαστώ με τον Δημήτρη Μητροπάνο».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;