Λάουρα Νάργες: Η έκπληξη για τα γενέθλιά της - «Η περσινή μου ευχή έγινε πραγματικότητα, Χρήστο σ' αγαπάω»

Λάουρα Νάργες: Η έκπληξη για τα γενέθλιά της - «Η περσινή μου ευχή έγινε πραγματικότητα, Χρήστο σ' αγαπάω»

Δείτε τις αναρτήσεις και τη δημόσια εξομολόγησή της μετά την έκπληξη

laouranarges_genethlia
Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Λάουρα Νάργες, η οποία σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί το πρώτο της παιδί - καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Η ραδιοφωνική παραγωγός δυσκολεύεται να κινηθεί λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, αλλά ο σύζυγος και οι φίλοι της δεν την ξέχασαν αυτή την ιδιαίτερη μέρα. 

Ο Χρήστος Σαντικάι, αποφάσισε να της κάνει έκπληξη, η οποία της έφερε μεγάλη συγκίνηση. Οι φίλοι της μπήκαν μέσα στο σπίτι με μια τούρτα στα χέρια και όλοι μαζί το διασκέδασαν μέχρι αργά. Η εγκυμονούσα Λάουρα Νάργες ανέβασε στο Instagram μερικά βίντεο σε stories από τη βραδιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Λάουρα Νάργες γενέθλια 8/8/22


Νωρίτερα σήμερα, η Λάουρα Νάργες ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από τα γενέθλιά της. Σε ένα από αυτά τα στιγμιότυπα μάλιστα, φαίνεται ότι η τούρτα της είχε πάνω την ίδια και τον Χρήστο Σαντικάι.

Στη λεζάντα έγραψε:

«Φέτος – για ευνόητους λόγους μιας και δεν είμαι και ιδιαίτερα σε θέση πια να κινούμαι τόσο εύκολα – δεν φρόντισα να οργανώσω κάποιο γενέθλιο πάρτυ. Ο άντρας μου ωστόσο δεν ήθελε να το αφήσει έτσι και ετοίμασε μία τόσο υπέροχη έκπληξη για εμένα με τους φίλους μου/μας!

Μέχρι και την στιγμή που μπουκάρανε στο νέο μας σπίτι (δεν είναι έτοιμο ακόμα αλλά είμαστε στην φάση της διακόσμησης επιτέλους ) δεν είχα υποψιαστεί απολύτως τίποτα! Πάλι καλά που φόραγα τουλάχιστον μπλούζα (ζεσταίνομαι λέμε!!!) και δεν έγινα ρεζίλι…τελείως. Βγήκε λοιπόν να «παραλάβει» τα παιδιά λέγοντας μου ότι ήρθε το ντελίβερι με τα πατατάκια. Γαριδάκια δεν είχε βέβαια, αλλά τσιρίδες και δάκρυα χαράς! Ψήσαμε στο bbq μας και φάγαμε την πιο νόστιμη και γλυκιά τούρτα.

Παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που φαίνονται βουνό είμαι ευτυχισμένη. Έχω όλα όσα ήθελα, τον καλύτερο σύντροφο, συνοδοιπόρο, σύμμαχο και σύζυγο, έρχεται το μωράκι μας που δημιουργήθηκε με αγάπη αγνή πολύ πολύ σύντομα, έχουμε την υγεία μας και μόνο καλούς & αληθινούς ανθρώπους γύρω μας. Η περσινή μου ευχή όταν έσβηνα πριν ένα χρόνο ακριβώς τα κεράκια της τούρτας μου στη Ρόδο έγινε πραγματικότητα @xristos.santikai σ´αγαπάω και σε ευχαριστώ για ΟΛΑ!!!».

Δείτε τις φωτογραφίες και την ανάρτησή της
298171799_449149903598756_5694872341787479786_n
298251074_603537698157200_9072111630140405154_n


Ειδήσεις σήμερα:

Ερντογάν: Αύριο βγαίνει στη Μεσόγειο το γεωτρύπανο «Abdülhamid Han»

Μητσοτάκης: Δεν γνώριζα για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη, δεν θα το επέτρεπα - Αλλαγές στην ΕΥΠ


Πώς «οι ληστές του Διαδικτύου» παίρνουν τραπεζικούς κωδικούς από γιατρούς, επιχειρηματίες









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης