Ξανά στο κρεβάτι είναι η Λάουρα Νάργες εξαιτίας της δύσκολης εγκυμοσύνης της.
Τόσο εκείνη, όσο και ο Χρήστος Σαντικάι περιμένουν με ανυπομονησία το πρώτο τους παιδί και αναρτούν αρκετά συχνά φωτογραφίες από αυτούς τους μήνες, κυρίως από στιγμές που περνούν μαζί στο σπίτι.
Στην τελευταία της ανάρτηση, η Λάουρα Νάργες ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, ότι έχει μία δύσκολη κύηση και για αυτό τον λόγο είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι της. Ωστόσο, όπως έγραψε σε Instagramstory έχει τη βοήθεια της πεθεράς και της μητέρας της.
«Μιας και τη βγάζουμε ξανά στο κρεβάτι αυτή την περίοδο, η πεθερούλα μου μαγειρεύει όσο η μαμά μου κάνει τις άλλες δουλειές Ποιος είπε ότι η εγκυμοσύνη είναι εύκολη», έγραψε.
Δείτε το Instgaram story
Υπενθυμίζεται, ότι Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι παντρεύτηκαν τον Ιούλιο, με πολιτικό γάμο. Την ίδια μέρα οργάνωσαν ένα baby shower για το μωρό που περιμένουν, το οποίο όπως αποκάλυψαν θα είναι αγόρι.
Η ομάδα εθελοντών της bwin ξεκίνησε δυναμικά τις δράσεις της για το 2023, καθώς βρέθηκε στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα και στις ετοιμασίες του πασχαλινού bazaar
Μια φανταστική αλλά και ταυτόχρονα ρεαλιστική συνέντευξη από…το μέλλον, με έναν τυπικό καθηγητή Λυκείου, που χάρις στο 5G καταφέρνει να κάνει τους μαθητές του να απολαμβάνουν περισσότερο την εκπαιδευτική διαδικασία, να μαθαίνουν περισσότερο, πιο ουσιαστικά και πιο ευχάριστα.
Το cloud δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης από οπουδήποτε, με αποτέλεσμα να μπορεί να διασφαλιστεί όχι μόνο η ακεραιότητα των δεδομένων κάθε επιχείρησης, αλλά και η δυνατότητά της να συνεχίσει να λειτουργεί οτιδήποτε και αν συμβεί