Θέλοντας να ευχηθεί «καλό μήνα» στους διαδικτυακούς της φίλους, η Ιωάννα Τούνη εξέφρασε την επιθυμία της να γιορτάσει έξω και με τους φίλους της τα γενέθλιάτης που είναι στις 10 Αυγούστου.
«Αυτόν τον μήνα έχω γενέθλια στις 10 Αυγούστου, Λέων είμαι και κάθομαι και σκέφτομαι, Θεούλη μου σε παρακαλώ, μέχρι τα γενέθλιά μου να είμαι λίγο καλύτερα, να πάω κάπου έξω με τους φίλους μου, να κάνω κάτι, να σβήσω μια τεράστια τούρτα… Οπότε σας παρακαλώ, φτύστε το κι εσείς να μην το ματιάσουμε. Να κάνω κάτι στα γενέθλιά μου», είπε η Ιωάννα Τούνη εκφράζοντας την επιθυμία της να διασκεδάσει μαζί με την παρέα της.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.