Σαμάνθα Φοξ: Η σύντροφος που έχασε από καρκίνο και ο γάμος που της άλλαξε τη ζωή

Σαμάνθα Φοξ: Η σύντροφος που έχασε από καρκίνο και ο γάμος που της άλλαξε τη ζωή

Η προηγούμενη σύντροφος της Σαμάνθα Φοξ «έφυγε» το 2015, χτυπημένη από τον καρκίνο

SAM_FOX
Η Σαμάνθα Φοξ άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τη φροντίδα της άλλοτε συντρόφου της, Μίρα Στράτον, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από επτά χρόνια, χτυπημένη από τον καρκίνο, λέγοντας πως «είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα» που κλήθηκε να διαχειριστεί ποτέ στη ζωή της.

Η 56χρονη τραγουδίστρια ήταν σε σχέση με τη Μίρα για 16 χρόνια, μέχρι που εκείνη έφυγε από την ζωή από καρκίνο το 2015. Από τότε η Σαμ βρήκε ξανά τον έρωτα και πρόσφατα παντρεύτηκε τη σύντροφό της Λίντα Μπριγκίτε Όλσεν.

Η Φοξ εμφανίστηκε στην εκπομπή «Good Morning Britain» μαζί με τη σύζυγό της και αποκάλυψε πώς κατάφερε να προχωρήσει τη ζωή της, μετά τον τραγικό θάνατο της αγαπημένης της Μίρα.
«Έχασες τη σύντροφό σου, τη Μίρα, ήσουν μαζί της για 16 χρόνια και την έχασες από καρκίνο και την περιποιήθηκες, μια τόσο δύσκολη, δύσκολη στιγμή για όλους σε αυτή την κατάσταση...», της είπε η παρουσιάστρια με τη Φοξ να απαντά: «Κάτι τέτοιο σε κάνει να βλέπεις τη ζωή με άλλη προοπτική και όταν περνάς κάτι τέτοιο, σίγουρα μεγαλώνεις και βλέπεις τα πράγματα όπως πραγματικά είναι» και πρόσθεσε:

«Ήταν πολύ, πολύ γενναία και νομίζω ότι όλοι όσοι φροντίζουν κάποιον που πεθαίνει με καρκίνο είναι επίσης πολύ, πολύ γενναίοι. Είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που νομίζω ότι έχω περάσει ποτέ και έχω περάσει πολλά στη ζωή μου με την καριέρα μου και τη ζωή μου... είναι δύσκολο».

spl141252_001
Η σύντροφος και μάνατζερ της Φοξ, Μίρα Στράτον / Φωτογραφία: SplashNews.com

2B1F0EEE00000578-3185762-Samantha_Fox_posted_a_touching_tribute_on_Instagram_writing_Bye_-m-19_1438783679641
Κλείσιμο

Μιλώντας για το ότι βρήκε ξανά τον έρωτα στη νέα της σύζυγο Λίντα, η Σαμ επιβεβαίωσε ότι είναι και πλέον συστήνεται ως «Mrs Olsen Fox». «Πάντα ήθελα να παντρευτώ, πάντα. Γνώρισα την αξιαγάπητη Λίντα πριν από έξι χρόνια και απλά είπα, "ουάου", και νομίζω ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», αποκάλυψε η Φοξ.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου στο Έσεξ. Παρά τη δυνατή βροχή, τίποτα δεν χάλασε το κέφι του ζευγαριού. Άλλωστε, ανυπομονούσαν και οι δύο για αυτή τη μέρα, αφού ο γάμος τους είχε αναβληθεί στο παρελθόν, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Η Φοξ και η Όλσεν αρραβωνιάστηκαν τον Μάρτιο του 2020, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, με έναν εκπρόσωπο της σταρ να λέει τότε: «Η Σαμ και η Λίντα είναι τόσο ευτυχισμένες μαζί και θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Είναι τόσο ερωτευμένες και θέλουν να το επισημοποιήσουν».
Η σχέση τους ξεκίνησε το 2016, έναν μόλις χρόνο μετά τον θάνατο της επί 16 χρόνια συντρόφου της Mίρα Στράτον, που έφυγε από καρκίνο το 2015.

Η Σαμ είχε μιλήσει για τη σχέση της με τη Λίντα στο σπίτι του «Big Brother» το 2016, λέγοντας για τη σύντροφό της: «Δεν είναι στο χώρο της ψυχαγωγίας, κάτι που είναι υπέροχο. Έχω πλέον ερωτευτεί μια άλλη γυναίκα. Γνώρισα κάποια πριν από μερικούς μήνες και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Όσο μεγαλώνεις η ζωή περνάει τόσο γρήγορα».

Φωτογραφία: SplashNews.com


Ειδήσεις σήμερα:

Πισπιρίγκου: Νέα δίωξη σε βάρος της για τους θανάτους της Μαλένας και Ίριδας

Αίγινα: Η 20χρονη είχε καταγγείλει τη μητέρα της για εξύβριση και ενδοοικογενειακή βία το 2014

Σέρρες: Ξεσπούν η μητέρα και ο αδελφός του φοιτητή που σκοτώθηκε στο ασανσέρ - «Ήταν ένα παιδί μάλαμα»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης