Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην tv, η Ελένη και ο Ετεοκλής από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αναλάβουν την παρουσίαση του καθημερινού, ψυχαγωγικού Breakfast@Star.
Θα υποδέχονται καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό από το ανανεωμένο πλατό με την ίδια ακριβώς διάθεση, που θα το έκαναν και στο σαλόνι τους σπιτιού τους, με ζεστασιά, αγάπη, αμεσότητα, θετική διάθεση, ειλικρίνεια, χαλαρότητα, αισιοδοξία! Το Star καλωσορίζει την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο δυναμικό του και τους εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία!
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.