Μία εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Κιμ Καρντάσιαν στο φετινό after party του Vanity Fair για τα Όσκαρ, φορώντας 20ποντες πλατφόρμες.
Η τηλεπερσόνα έδωσε «το παρών» στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαρτίου στο Λος Άντζελες, φορώντας μία χρυσή δημιουργία του οίκου Gucci από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2026, σύμφωνα με το Page Six, το οποίο συνδύασε με πλατφόρμες 20 πόντων.
Τα συγκεκριμένα παπούτσια, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είναι το μοντέλο Flamingo-808 της Pleaser και δεν πέρασαν απαρατήρητα, με τα σχόλια στο X να αναφέρουν πως την δυσκόλευαν. «Γιατί περπατάει έτσι;», «Το φόρεμα είναι ωραίο, αλλά τα τακούνια είπαν "όχι σήμερα"», «Με το ζόρι περπατάει», έγραφαν.
Η Κιμ Καρντάσιαν ολοκλήρωσε το look της με διαμαντένια σκουλαρίκια, ενώ επέλεξε γαλάζιους φακούς επαφής και ένα έντονο beauty look με smoky μάτια, έντονα ζυγωματικά και nude χείλη. Τα μαλλιά της ήταν σε κοντό καρέ με χαλαρούς κυματισμούς.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.