Μία εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Κιμ Καρντάσιαν στο φετινό after party του Vanity Fair για τα Όσκαρ, φορώντας 20ποντες πλατφόρμες.
Η τηλεπερσόνα έδωσε «το παρών» στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαρτίου στο Λος Άντζελες, φορώντας μία χρυσή δημιουργία του οίκου Gucci από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2026, σύμφωνα με το Page Six, το οποίο συνδύασε με πλατφόρμες 20 πόντων.
Τα συγκεκριμένα παπούτσια, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είναι το μοντέλο Flamingo-808 της Pleaser και δεν πέρασαν απαρατήρητα, με τα σχόλια στο X να αναφέρουν πως την δυσκόλευαν. «Γιατί περπατάει έτσι;», «Το φόρεμα είναι ωραίο, αλλά τα τακούνια είπαν "όχι σήμερα"», «Με το ζόρι περπατάει», έγραφαν.
Η Κιμ Καρντάσιαν ολοκλήρωσε το look της με διαμαντένια σκουλαρίκια, ενώ επέλεξε γαλάζιους φακούς επαφής και ένα έντονο beauty look με smoky μάτια, έντονα ζυγωματικά και nude χείλη. Τα μαλλιά της ήταν σε κοντό καρέ με χαλαρούς κυματισμούς.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.