Στάθης Σχίζας: «Όταν θέλεις να κάνεις καλό, το κάνεις αθόρυβα»

Στάθης Σχίζας: «Όταν θέλεις να κάνεις καλό, το κάνεις αθόρυβα»

Ο νικητής του Survivor εξήγησε γιατί δεν ήθελε να αποκαλύψει όσο βρισκόταν στο παιχνίδι, την πρόθεσή του να δωρίσει το μισό χρηματικό έπαθλο σε παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο

sxizas
Σε συνέντευξη που παραχώρησε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Στάθης Σχίζας μίλησε για το Survivor, τη νίκη του, αλλά και το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε.

Ο νικητής του Survivor δώρισε το μισό χρηματικό έπαθλο σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Ωστόσο, αποκάλυψε την κίνησή του μόνο μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης. Όπως είπε ο ίδιος, δεν ήθελε να φανεί πως «χειραγωγεί τον κόσμο» για να κερδίσει.

«Στην πρώτη αίτηση υπήρχε γραπτώς μια ερώτηση για το τι θα κάνω με το έπαθλο. Την αίτηση την παίρνει η παραγωγή, δεν δημοσιοποιείται. Μέσα στο παιχνίδι δεν χρησιμοποίησα ποτέ αυτό το γεγονός. Το είχα στο μυαλό μου, αλλά δεν το είπα ποτέ σε κανέναν, γιατί δεν ήθελα σε ενδεχόμενο νίκης να θεωρηθεί ότι χειραγώγησα τον κόσμο ή εκμεταλλεύτηκα αυτά τα παιδιά, που για εμένα είναι οι μεγαλύτεροι ήρωες του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά  στο περιοδικό OK!  και πρόσθεσε: «Όταν θέλεις να κάνεις καλό, το κάνεις αθόρυβα. Δεν χρειάζεται να το κάνεις με φασαρία».


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες, μετά τη νίκη του στο Survivor. «Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα επικοινωνία με το περιβάλλον. Το μυαλό μου τότε ήταν σε άλλους ρυθμούς. Ηρεμία, ζούγκλα, πουλάκια, ησυχία. Μπήκα στην κανονικότητα, που είναι μια παράνοια για έναν άνθρωπο που ήταν τόσους μήνες στο Survivor. Ο κόσμος έξω μου μιλούσε, με έβγαζαν φωτογραφίες ή σταματούσαν στα φανάρια. Για εμένα ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό. Μου μιλούσε ο κόσμος και νόμιζα ότι τους ήξερα από κάπου και δεν τους θυμόμουν. Τελικά, δεν τους ήξερα», δήλωσε.


Ειδήσεις σήμερα:

«Μουδιασμένη» η Λέσβος με τον αστυνομικό που βίασε την 14χρονη - Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του


Πεδίο μάχης η ανατολική Ουκρανία - Εκκενώστε την περιφέρεια του Ντονέτσκ, λέει ο Ζελένσκι

Κίλιαν Μέρφι: «Όσα λιγότερα ξέρει ο κόσμος για μένα, τόσο πιο εύκολο μου είναι να υποδυθώ κάποιον άλλο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης