Στάθης Σχίζας για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έπαθα σοκ όταν παντρεύτηκε, νόμιζα πως την έχασα

Στάθης Σχίζας για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έπαθα σοκ όταν παντρεύτηκε, νόμιζα πως την έχασα

Ο νικητής του Survivor και η σύντροφός του μίλησαν για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση τους - Η γνωριμία, ο γάμος και οι «ελπίδες» του 30χρονου επιχειρηματία

sxizaspanagiotarou
Έναν μεγάλο έρωτα ζουν ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και μάλιστα, μετά το Survivor δεν διστάζουν να μιλήσουν και δημόσια για αυτόν.

Το μοντέλο και ο 30χρονος επιχειρηματίας μίλησαν στο περιοδικό ΟΚ! και αναφέρθηκαν στην πρώτη τους γνωριμία, στον γάμο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, αλλά και τον χωρισμό που οδήγησε τον Στάθη Σχίζα να κάνει το πρώτο βήμα.

«Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή, που την είδα, αλλά δεν της έδειξα τότε το ενδιαφέρον μου, γιατί ήταν σε σχέση κι ήθελα να είμαι κύριος. Δεν ήθελα να νομίζει πως είμαι πέφτουλας. Όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν φίλοι και στα social media, οπότε παρακολουθούσα και τη ζωή και την εξέλιξή της. Παράλληλα, ρωτούσα πάντα και την κοινή μας φίλη την Αλεξάνδρα και περίμενα. Έλεγα "που θα πάει; Αν χωρίσει κάποια στιγμή, θα κάνω κίνηση"», δήλωσε πρώτος ο Στάθης Σχίζας.


Ωστόσο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παντρεύτηκε με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, γεγονός που τον κλόνισε. «Έπαθα ένα μικρό σοκ. Είπα "το χάσαμε το κορίτσι". Παρ' όλα αυτά, δεν έχασα την πίστη μου. Για να καταλάβεις, όταν τη γνώρισα για πρώτη φορά, γύρισα και είπα στην κοινή μας φίλη "αυτή μια μέρα θα γίνει η κοπέλα μου" και μου απάντησε "παιδί μου, είσαι τρελό;" κι εγώ αποκρίθηκα "τετρακόσια τα 'χω, θα το δεις". Η Αλεξάνδρα στο μεταξύ προχωρούσε στη ζωή της, παντρεύτηκε τον άνθρωπο που ήταν μαζί και εγώ λίγο την άκουσα. Σκεφτόμουν ότι τώρα μπορεί να κάνει κι ένα παιδί. Κάτι όμως, μέσα μου μου έλεγε "όχι, Στάθη, εκεί εσύ". Μέχρι που έμαθα ότι χώρισε», περιγράφει ο νικητής του Survivor.

Τότε, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε από πλευράς της: «Όταν χώρισα, έκανε κάποιες κινήσεις. Εγώ όμως, ήθελα να ζήσω λίγο τη ζωή μου ως single, γιατί μόλις είχα βγει από έναν γάμο και μια μακροχρόνια σχέση. Επειδή μάλιστα, όλα αυτά συνέβαιναν στη ζωή μου σε μια περίοδο που ήμουν μικρή και οι φίλες μου ελεύθερες, ήθελα να ζήσω λίγο μόνη μου. Έμεινα λοιπόν, μόνη και μετά από κάποιο διάστημα, έδεσε το γλυκό. Θυμάμαι ότι στην παρέα είχαμε τρομερή χημεία, μου έβγαζε όμως και κάτι ερωτικό. Είχε τα στοιχεία του άνδρα που ήθελα να είμαι μαζί του».

Κλείσιμο

Τέλος, ο Στάθης Σχίζας εξήγησε τους λόγους που δεν ήθελαν να γίνει αμέσως γνωστή η σχέση τους. «Περνούσαμε πολύ ωραία και επειδή εγώ δεν είχα καμία σχέση με τον χώρο, δεν θέλαμε να το βγάλουμε προς τα έξω και να συζητιέται, μέχρι να δέσει. Θέλαμε να την προστατέψουμε τη σχέση μας. Μην ξεχνάς ότι η Αλεξάνδρα είναι μια κοπέλα αναγνωρίσιμη και ό,τι και να κάνει, θα κριθεί», εξήγησε.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τότε, τόνισε πως παρά το γεγονός ότι κάποιες σχέσεις δεν προχωράνε, όταν είσαι αναγνωρίσιμο πρόσωπο, κάποια πράγματα μένουν, ακόμα κι αν δεν θες. «Θέλω να είμαι προσεκτική με την εικόνα μου. Δεν ήθελα να βγει κάτι προς τα έξω, χωρίς να είμαι σίγουρη, να τελειώσει και μετά, να έχει μείνει όλο αυτό. Στο μεταξύ , είχα βγει και από γάμο κι είχα μια ανασφάλεια», είπε κλείνοντας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης