Η γνωστή Instagrammer βγήκε πρόσφατα από έναν γάμο, με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο. Ο Στάθης Σχίζας από την άλλη μεριά δεν είναι μεγάλος οπαδός του γάμου.
Σε δηλώσεις της στο ΟΚ! η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε αρχικά: «Παίζει πολύ αυτή η ερώτηση. Η αλήθεια είναι πως επειδή είναι φρέσκο, θέλουμε να το ζήσουμε λίγο ακόμα σαν ζευγαράκι. Νεανικά και πιο χαλαρά. Μας αρέσει πολύ που ο κόσμος μας θέλει μαζί. Παίρνουμε πολλή αγάπη και συνέχεια, μας λένε πόσο ταιριάζουμε».
Όπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν την τρομάζει το ενδεχόμενο ενός γάμου, απλά δεν βρίσκεται στα κοντινά της σχέδια. «Η αλήθεια είναι ότι η ηλικία μου δεν συνάδει τόσο με τη ζωή που έχω κάνει. Είμαι 29 χρονών κι έχω ήδη έναν γάμο κι ένα διαζύγιο. Η πορεία μου ως τώρα μοιάζει με εκείνη μιας πιο μεγάλης γυναίκας. Μπορώ να πω λοιπόν, ότι ο γάμος δεν είναι στα πολύ κοντινά μου σχέδια», εξήγησε.
Με τη σειρά του, ο Στάθης Σχίζας δήλωσε: «Νομίζω ότι είναι λίγο υπερεκτιμημένος ο γάμος. Μπορεί να είσαι με τον άνθρωπό σου ευτυχισμένος και να μην έχεις παντρευτεί ποτέ στη ζωή σου. Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που είναι παντρεμένα, αλλά όχι ευτυχισμένα».
«Εμένα με νοιάζει πρώτα να είμαστε ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι. Ένα παιδί για παράδειγμα σε δένει πιο πολύ, σε φέρνει πιο κοντά με τον άνθρωπό σου κι είναι πραγματική ευτυχία. Στην ουσία ο γάμος είναι ένα χαρτί κι ένα πάρτι με τους συγγενείς σου», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.