Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πήγε για πρώτη φορά σε μπαρ μετά την υποχρεωτική κηδεμονία της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πήγε για πρώτη φορά σε μπαρ μετά την υποχρεωτική κηδεμονία της

 «Τόσο χαρούμενη που μου στέρησαν  13 χρόνια το δικαίωμα για ένα κοκτέιλ», έγραψε ειρωνικά στην ανάρτησή της

spears_bar
Η 13χρονη κηδεμονία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς της στέρησε πολλά και η ποπ σταρ έχει αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό.

Ένα από αυτά ήταν και η ελευθερία να βγαίνει σε μπαρ, αφού όπως ενημέρωσε πριν από λίγο τους διαδικτυακούς της φίλους, σήμερα είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει σε μπαρ.


Μέσα από το Instagram της, η τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο σε story, στο οποίο με κάζουαλ ντύσιμο και γυαλιά ηλίου αποκάλυψε στους ακόλουθούς της: «Αυτή είναι η πρώτη μου φορά σε μπαρ. Νιώθω λαμπερή και εκλεπτυσμένη». Στη συνέχεια του βίντεο δείχνει το ποτό που πίνει με τη φίλης της.

Στην ίδια ανάρτηση, έγραψε ειρωνικά: «Τόσο χαρούμενη που μου στέρησαν τα δικαιώματα 13 χρόνια τώρα, για να έχω ένα κοκτέιλ. Είμαι τόσο ευγνώμων παιδιά».

Δείτε το βίντεο

Britney Spears πρώτη φορά σε μπαρ

Η υποχρεωτική κηδεμονία της Σπίαρς διήρκησε 13 χρόνια και επέτρεπε στον πατέρα της να καθορίζει οποιαδήποτε απόφαση για εκείνη.

Αυτό ξεκίνησε το 2008, όταν ο Τζέιμς Π. Σπίαρς, ο πατέρας της Μπρίτνεϊ, ο οποίος είναι γνωστός ως Τζέιμι, ζήτησε για πρώτη φορά στο δικαστήριο να αναλάβει εξουσία για τη ζωή και τα οικονομικά της ενήλικης κόρης του, επικαλούμενος τους αγώνες ψυχικής υγείας της και την πιθανή κατάχρηση ουσιών. Η προσωρινή κηδεμονία μονιμοποιήθηκε μέχρι το τέλος του έτους.

Όλα αυτά τα χρόνια ο πατέρας της είχε συνάψει επαγγελματικά συμβόλαια για λογαριασμό της ποπ σταρ, της υπαγόρευε τα ταξίδια της και κατέγραψε κάθε της αγορά, ακόμα και για έναν καφέ.

Μετά από μία μεγάλη δικαστική διαμάχη και με πλήθος κόσμου να την υποστηρίζει στα social media, η ποπ σταρ τα κατάφερε και πλέον είναι ελεύθερη να καθορίζει μόνη της τη ζωή της.

Πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκε μάλιστα, τον Σαμ Ασγκάρι με τον οποίο είναι σε σχέση τα τελευταία χρόνια και απολαμβάνει την ελευθερία της.




Ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2022: Αναλυτικά οι βάσεις - Οι Σχολές με την μεγαλύτερη πτώση

Γιάννης Μιχαηλίδης: Γιατί δεν αποφυλακίστηκε υπό όρους - Τι δηλώνουν οι συνήγοροί του

Σίφνος - Γιατροί μιλούν για τον θάνατο του φοιτητή: Ο κορωνοϊός μπορεί να προκαλέσει καρδιαγγειακές επιπλοκές



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης