Κιμ Καρντάσιαν: Δείχνει το νέο της κούρεμα

Κιμ Καρντάσιαν: Δείχνει το νέο της κούρεμα

Η διάσημη τηλεπερσόνα ποζάρει με κοντό καρέ και φαίνεται αρκετά ενθουσιασμένη - Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο κομμωτής της στο Instagram

kimksanthia
Η Κιμ Καρντάσιαν πειραματίζεται αρκετά συχνά με την εξωτερική της εμφάνιση και κυρίως με τα μαλλιά της. Ένα από τα χαρακτηριστικά της διάσημης τηλεπερσόνας, είναι τα μακριά σκούρα καστανά μαλλιά της που τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Παρόλα αυτά, δεν είναι λίγες οι φορές που η 41χρονη έχει εμφανιστεί κατάξανθη με καρέ. Το ίδιο έκανε και αυτή τη φορά, αφού φαίνεται ότι η αλλαγή που τόλμησε να κάνει πριν μερικούς μήνες της άρεσε.


Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο κομμωτής  της ανέβασε φωτιγραφία και βίντεο με την Καρντάσιαν να δείχνει το νέο καρέ και πλατινέ μαλλί της πολύ ενθουσιασμένη. 

Δείτε το νέο της κούρεμα

295008667_138798875203278_1877473694304047656_n

Κλείσιμο


Μπορεί να είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο, αλλά μετά από πρόσφατη συνέντευξή της, η Κιμ Καρντάσιαν έχει παραδεχτεί ότι υπάρχει σημείο του σώματός της, το οποίο σιχαίνεται. Σχετικά με αυτό, η Καρντάσιαν παραδέχτηκε ότι:

 «Μισώ τα χέρια μου - είναι ζαρωμένα και χονδροειδή. Αλλά έχω ζήσει τη ζωή, έχω αλλάξει τόσες πάνες με αυτά τα χέρια και έχω αγκαλιάσει τα μωρά μου με αυτά τα χέρια, οπότε είμαι εντάξει με αυτά. Το να γερνάω δεν σημαίνει ότι δεν θα επιδιώξω την τελειότητα, αλλά φτάνεις σε ένα σημείο που θα πεις “Εντάξει, η υγεία μου είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο”».




Ειδήσεις σήμερα:

Ο Έλον Μασκ διαψεύδει ότι «πήγε» με τη γυναίκα του συνιδρυτή της Google - «Έχω αιώνες να κάνω σεξ»

Ασύλληπτο τροχαίο στη Λάρισα - Στο νοσοκομείο ζευγάρι με δύο μικρά παιδιά

Ο Ρίσι Σούνακ αναγορεύει την Κίνα στη «μεγαλύτερη μακροπρόθεσμη απειλή» για τη Βρετανία 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης