Μία συνάντηση πραγματοποίησαν οι πρωταγωνιστές της σειράς του «Παρά Πέντε», με τον Αργύρη Αγγέλου να σημειώνει πως η συνύπαρξή τους δεν πέρασε απαρατήρητη.
Όπως έγινε γνωστό, η παρέα της σειράς βρέθηκε ξανά μαζί για τις ανάγκες διαφήμισης. Σε κάθε περίπτωση δεν έχασαν την ευκαιρία να ποζάρουν όλοι μαζί με τον ηθοποιό να γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Ενημέρωση: Βρεθήκαμε ξανά και ναι ακόμα κάνουμε φασαρία όπου πάμε»
Στο φόντο της φωτογραφίας διακρίνεται μία σκηνή κάμπινγκ, η οποία παραπέμπει σε ένα από τα πιο γνωστά επεισόδια της σειράς.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).