Ο CEO της Panik Records είχε μια πολύ όμορφη κουβέντα μαζί της και την ευχαρίστησε για τον χρόνο που του αφιέρωσε. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μέσα από τον «Γολγοθά» που περνάει, κατάφερε να αγαπηθεί από τον κόσμο, να βρει τη δύναμη και να σταθεί ξανά στα πόδια της, επιστρέφοντας στην καθημερινότητά της.
Στην ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Αρσενάκος, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από τη χθεσινή τους συνάντηση και στη λεζάντα έγραψε πόσο ευγνώμων είναι για τα μαθήματα που του έδωσε.
«Η περιουσία σου στην ζωή είναι οι όμορφοι άνθρωποι που συναντάς στην διαδρομή της. Παίρνεις μαθήματα από την δυναμή τους θωρακίζοντας σε για τις επόμενες δυσκολίες δείχνοντας σου τι πραγματικά έχει σημασία και αξία στην ζωή. Ιωάννα σε ευχαριστώ για αυτή την όμορφη κουβέντα που μοιραστήκαμε. Κρατάω όσα είπαμε στην καρδιά μου! "Ένα θέλω μπορεί" αυτο εχω μαθει κι αυτο εσύ μας δίδαξες ξανα!», έγραψε.
Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, ο CEO της Panik, ο οποίος πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο αυτοβελτίωσης «Ένα Θέλω Μπορεί» που έγινε best seller και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ετοιμάζουν μαζί και ένα κοινό βήμα με στόχο να βοηθήσουν πολλούς ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.