Κάρλος Σαντάνα: Λίγες ημέρες αφού κατέρρευσε πάνω στη σκηνή, αναβάλλει την περιοδεία του

Κάρλος Σαντάνα: Λίγες ημέρες αφού κατέρρευσε πάνω στη σκηνή, αναβάλλει την περιοδεία του

Ο θρυλικός Αμερικανός κιθαρίστας ανέβαλλε έξι προγραμματισμένες εμφανίσεις, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως

carlos
Λίγες μέρες αφού κατέρρευσε πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας του, ο Κάρλος Σαντάνα αναβάλλει την περιοδεία του.

Ο θρυλικός Αμερικανός κιθαρίστας λιποθύμισε την ώρα που έδινε show στο Μίσιγκαν. Το ιατρικό προσωπικό έσπευσε αμέσως να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον 74χρονο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα επείγοντα για παρακολούθηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, πλέον είναι καλύτερα, όμως πρέπει να διασφαλίσει την υγεία του πρώτα από όλα. Για τον λόγο αυτό, ακυρώνει προσωρινά έξι από τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις, στο πλαίσιο της περιοδείας «Miraculous Supernatural 2022».

«Λυπάμαι που σας ενημερώνω για κάτι τέτοιο. Αναβάλλουμε την αποψινή εμφάνιση του Σαντάνα στο Ruoff Music Center Noblesville της Ιντιάνα, το σόου της 9ης Ιουλίου στο Riverbend Music Center στο Σινσινάτι του Οχάιο. 10 Ιουλίου στο American Family Insurance Amphitheatre – Summerfest Grounds στο Milwaukee, Wisconsin. 12 Ιουλίου στο Walmart Arkansas Music Pavilion στο Rogers του Αρκάνσας. 15 Ιουλίου στο Dos Equis Pavilion στο Ντάλας του Τέξας. 16 Ιουλίου στο περίπτερο Cynthia Woods Mitchell στο Woodlands του Τέξας. Οι γιατροί συνέστησαν στον κύριο Σαντάνα να ξεκουραστεί για να αναρρώσει πλήρως», αναφέρει σε επίσημη δήλωσήη του ο Πρόεδρος της Universal Tone Management, Μάικλ Βριώνης.



Σε δεύτερη δήλωσή του, αναφέρει πως: «Ο Κάρλος τα πάει καλά και ανυπομονεί να επιστρέψει σύντομα στη σκηνή. Απλώς χρειάζεται ξεκούραση. Λυπάται βαθύτατα για αυτές τις αναβολές των επερχόμενων παραστάσεων του, αλλά η υγεία του είναι το νούμερο ένα μέλημά μας. Ανυπομονεί να δει όλους τους θαυμαστές του πολύ σύντομα».


Ειδήσεις σήμερα:

Εικόνες χάους στη Σρι Λάνκα: Ο πρόεδρος της χώρας φυγαδεύτηκε από την κατοικία του λίγα λεπτά πριν εισβάλουν διαδηλωτές

To Τwitter ετοιμάζει μήνυση κατά του Μασκ μετά την ακύρωση της συμφωνίας «μαμούθ» - Η αρχή μιας τιτάνιας δικαστικής μάχης;

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Μάχη με τη φωτιά στη Λευκάδα - Αυξήθηκαν οι εναέριες δυνάμεις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης