Χρήστος Λούλης: «Κόντεψα να χάσω τους φίλους μου, γιατί ένιωσα ότι είμαι πιο σημαντικός από εκείνους»

Χρήστος Λούλης: «Κόντεψα να χάσω τους φίλους μου, γιατί ένιωσα ότι είμαι πιο σημαντικός από εκείνους»

Ο ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην καριέρα του, αλλά και τη σύζυγό του

λουλης
Μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Λούλης και αναφέρθηκε σε όλες τις πτυχές της ζωής του.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί την περίοδο αυτή στη δραματική σειρά «Ψέματα» μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, αλλά και στη σύζυγό του.

«Όταν βγήκα από τη σχολή, ήμουν 23 χρονών και σήμερα είμαι 46. Έκανα τον ατρόμητο τότε, αλλά ήμουν πιο φοβισμένος. Έκανα τον ατρόμητο ως άμυνα, για να ξεπεράσω τη χαμηλή μου αυτοεκτίμηση. Βάζεις μπροστά σου ένα προσωπείο αφοβίας που καταρρέει στην πρώτη δυσκολία. Άγγιξα επικίνδυνα όρια σε σχέση με το να χάσω την πορεία μου, το μυαλό μου και την ψυχή μου. Ακόμα και τους φίλους μου, λέγοντας ότι είμαι φοβερός και τρομερός», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια εξήγησε τον λόγο, που θεωρεί ότι παραλίγο να χάσει τους φίλους του. «Κόντεψα να τους χάσω, γιατί ένιωσα ότι είμαι πιο σημαντικός από εκείνους. Με αυτά που λέμε, όταν κρίνουμε τους άλλους, στην ουσία λέμε πιο πολλά για εμάς. Κινδύνεψα να χάσω τη ζωή μου, γιατί όταν είσαι νέος κάνεις βλακείες. Έπινα και καβαλούσα μηχανή, θα μπορούσε πολύ εύκολα να συμβεί το μοιραίο. Οριακά δεν έχασα τη ζωή μου. Ήμουν στο αυτοκίνητο, είχαν κλείσει τα μάτια μου κι είδα την κολώνα να έρχεται κατά πάνω μου. Γύρισα το τιμόνι την τελευταία στιγμή», ανέφερε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl1m9mwmoovl)

Όσο για τη σύζυγό του, Έμιλυ Κολιανδρή, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία 21 χρόνια, ο Χρήστος Λούλης δήλωσε: «Αν εξηγήσω γιατί την ερωτεύτηκα, μπορεί να το μικρύνω. Για τα "συμπτώματα" μπορώ να μιλήσω μόνο. Στην Έμιλυ είδα πρώτα από όλα, τα μάτια της, το δέρμα της, μύρισα τα μαλλιά της. Είναι "συμπτώματα" αυτά, αλλά δεν ξέρεις για ποιον λόγο σε έπιασε η "αρρώστια". Με την Έμιλυ ένιωσα λες κι η πρώτη φορά ήταν και η παντοτινή».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl1mzo8owzcp)

«Είναι αυτό που σε πιάνει το στομάχι σου, αλλά ποτέ δεν κυνήγησα πολύ, ούτε έκανα καμάκι. Δουλεύαμε με τον Λευτέρη Βογιατζή που ήταν δύσκολος άνθρωπος και το κλίμα στην πρόβα ήταν βαρύ. Δεν ήταν εύκολο κανείς μας να εκδηλώσει την προτίμησή του, ήταν καταπιεσμένο και κρυφό όλο αυτό. Κι εγώ κι η Έμιλυ φοβόμασταν να δείξουμε ότι έχουμε ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλο», εξήγησε και συμπλήρωσε: «Έφαγα πολλή χυλόπιτα, σκέφτηκα ότι δεν ξέρω να φλερτάρω, δεν μου έβγαινε με τίποτα, αλλά κάποια στιγμή πήγαμε για τσιγάρα με την Έμιλυ και στον γυρισμό, δώσαμε το πρώτο μας φιλί. Το πιο πολύ φλερτ με την Έμιλυ ήταν να αφήνουμε τα χέρια μας να ακουμπιούνται και μέσα σε αυτή τη στιγμή, μπορείς να χωρέσεις τα πάντα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl1n0l1qxikp)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2022: Αγωνία τέλος - Μετά τις 13:00 ανακοινώνονται οι βαθμοί

Χαλάνδρι: Αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια πέφτοντας πάνω σε δέντρο - Σοβαρά τραυματίας ο οδηγός

Ελληνοτουρκικά: Έτοιμος ο φάκελος Μητσοτάκη για το ΝΑΤΟ - Στο ίδιο τραπέζι με Ερντογάν στη Μαδρίτη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης