Δήμητρα Ματσούκα: «Ήμουν έξαλλη με την παραγωγή, δουλεύαμε σκληρά κι η αντιμετώπιση που είχαμε ήταν τελείως ατυχής»

Δήμητρα Ματσούκα: «Ήμουν έξαλλη με την παραγωγή, δουλεύαμε σκληρά κι η αντιμετώπιση που είχαμε ήταν τελείως ατυχής»

Η ηθοποιός μίλησε για ένα πρότζεκτ που έκανε στο παρελθόν κι αναφέρθηκε στη στάση της παραγωγής απέναντι στο καστ - Δείτε βίντεο

matsouka
Συνέντευξη παραχώρησε η Δήμητρα Ματσούκα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ένα... ευτράπελο που της συνέβη, κατά τη διάρκεια μιας παράστασης.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι αποκάλυψε το αστείο περιστατικό, που συνέβη με έναν θεατή της παράστασης.  «Ήμασταν σε μια περιοδεία στη Χαλκίδα κι είχε τόσο πολύ κόσμο, που ένας από τους θεατές πήγε και κάθισε σε μία πολυθρόνα του σκηνικού. Όταν βγήκαμε εμείς στη σκηνή, ήταν κι αυτός εκεί και μας κοιτούσε», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckuqa2clyeap)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση που είχε από την παραγωγή του Open, στα γυρίσματα μίας σειράς που είχε κάνει στο παρελθόν και δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη για εκείνη.

«Πριν από 3 χρόνια, είχα κάνει μια δουλειά στο Open, η οποία δεν ευτύχησε ιδιαιτέρως. Ήταν και η αρχή του καναλιού τότε. Ελπίζω τώρα να είναι καλύτερα τα πράγματα στη μυθοπλασία με τον Μανούσο Μανουσάκη», είπε αρχικά.

«Ήμουν έξαλλη τότε με την παραγωγή, γιατί δουλεύαμε σκληρά. Ήταν ένα ξένο φορμάτ, μια ιστορία πολύ ωραία. Αισθανόμουν ότι ήταν τελείως ατυχής η αντιμετώπιση που είχαμε από τους ανθρώπους που ήταν υπεύθυνοι γι' αυτό το κανάλι, δηλαδή οι άνθρωποι του προγραμματισμού», συμπλήρωσε στη συνέχεια.


Ειδήσεις σήμερα:

Άνω Λιόσια: Ασύλληπτος παραμένει ο επιδειξίας που επιτέθηκε σε 4 κορίτσια μπροστά σε σχολείο

Ο Σολτς αποκλείει παράταση της διαδικασίας εγκατάλειψης της πυρηνικής ενέργειας για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

X Factor: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Ντάσιος - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης