Κάρα Ντελεβίν: «Θα είχα μισήσει λιγότερο τον εαυτό μου, αν είχα κάποιον να μου μιλήσει για την ομοφυλοφιλία»

Κάρα Ντελεβίν: «Θα είχα μισήσει λιγότερο τον εαυτό μου, αν είχα κάποιον να μου μιλήσει για την ομοφυλοφιλία»

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για τη μάχη που έδωσε μέχρι να αποδεχτεί τον εαυτό της και τις σεξουαλικές της προτιμήσεις

caradelevigne
Η Κάρα Ντελεβίν ήταν μία από τις πρώτες celebrities που έκαναν coming out ως bisexual σε πολύ νεαρή ηλικία και όπως αναφέρει, θα το είχε κάνει πολύ νωρίτερα, αν είχε δίπλα της τα κατάλληλα άτομα.

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Harper's Bazaar και εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να έχει κανείς την σωστή καθοδήγηση, όταν ανήκει στην LGBTQ+ κοινότητα.

Η ίδια θα είχε συμφιλιωθεί πολύ νωρίτερα με τον εαυτό της και θα τον «είχε βγάλει προς τα έξω», αν είχε κάποιον να της μιλήσει σχετικά με αυτή την κατεύθυνση.

Κλείσιμο

«Θα είχα μισήσει λιγότερο τον εαυτό μου, αν είχα κάποιον να μου μιλήσει για αυτό. Δεν θα ντρεπόμουν τόσο να δεχτώ αυτό που είμαι», είπε χαρακτηριστικά.

Πλέον, μπορεί να αισθάνεται άνετα, όταν μιλάει ανοιχτά για την σεξουαλικότητά της, όμως στο παρελθόν δεν μπορούσε με τίποτα να παραδεχτεί πως ελκύεται και από τα δύο φύλα.

Το μόνο καλό που της έκανε αυτός ο φόβος, όπως εξηγεί, είναι ότι πολέμησε για να βελτιώσει την ζωή άλλων στην κοινότητα. Μπορεί η ίδια να μη δήλωνε μέλος της, αλλά είχε το πάθος να υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους.


Αν και στο παρελθόν, έχει εμφανιστεί με αρκετές συντρόφους της, πλέον, έχει επιλέξει να μην εκθέτει την προσωπική της ζωή στα φώτα της δημοσιότητας.

«Όταν είσαι σε σχέση, αυτή η έκθεση σε επηρεάζει. Ειδικά μετά το coming out, έχει γίνει ακόμα χειρότερο. Όπως τότε, που ήμουν με την Άνι (St Vincent) και είχαν πέσει όλοι πάνω μας. Πλέον, εκτιμώ τόσο την ιδιωτικότητά μου, που δεν αφήνω κανέναν να την αγγίξει με τα σχόλιά του», δήλωσε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης